Νέα-Εκδηλώσεις

Υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο Μιχάλης Νάτσης

Μια τοπική οικονομία σε ολοκληρωτική κατάρρευση. Μια τοπική οικονομία που χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναγεννηθεί και να αρχίσει να κινεί ξανά τα γρανάζια του Δήμου μας.
Στα ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ θα βρει κανείς και ανθρώπους του μόχθου, καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την πηγή του προβλήματος, γιατί πολύ απλά την έχουν ζήσει στο πετσί τους.
Ένας τέτοιος επαγγελματίας είναι και ο Μιχάλης Νάτσης. Ο Μαραθώνας αποτελεί κομμάτι της ζωής του. Η προσπάθεια αναγέννησής του και το οργανωμένο σχέδιο ανάτασης της τοπικής οικονομίας ολόκληρου του Δήμου μας, έχουν αποκτήσει με τη δική του συμμετοχή ένα πολύτιμο στέλεχος.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΤΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

«Τι να κάνουμε πατέρα σ’ αυτή την πόλη; Τι να κάνουμε σ’ αυτή τη χώρα;»… Η κόρη μου είναι 22 ετών, τελείωσε τη βιοϊατρική τεχνολογία και συνεχίζει πλέον τις σπουδές της στην Αγγλία. Δεν σας κρύβω ότι τα λόγια της αποτελούν έναν από τους κύριους λόγους που διαβάζετε σήμερα αυτή την επιστολή! Λόγια – μαχαιριά για κάθε γονιό που βλέπει το παιδί του να αναζητεί μακριά από την Ελλάδα μια ζωή ευκαιριών και αξιοκρατίας.

Πρώτη μου φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να βοηθήσω κι εγώ τον τόπο μου με ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια σκεφτόμουν «και τι μπορώ να κάνω εγώ για να λύσω αυτό το πρόβλημα;»…

Η αλήθεια είναι ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός μας έχει πείσει ότι η απάθεια είναι μια ασφαλής διέξοδος από τα προβλήματά μας. Μας έχουν βυθίσει σε λήθαργο. Μας έχουν πείσει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Όχι! Η απάθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας! Και ήρθε η ώρα να συμβάλλει ο καθένας μας όσο περισσότερο μπορεί – με τις μικρές ή μεγάλες του γνώσεις, με τις μικρές ή μεγάλες εμπειρίες του – σε μια προσπάθεια αναγέννησης του τόπου μας. Να βάλουμε όλοι μας ένα χεράκι για να τραβήξουμε το Δήμο μας από τη λάσπη.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά 15 χρόνια στην περιοχή και για ένα πράγμα είμαι κατηγορηματικός: Δεν φταίει μόνο η οικονομική κρίση για την εικόνα εγκατάλειψης που αντικρίζουμε απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου μας. Φταίει η παντελής κατάρρευση της τοπικής μας οικονομίας. Φταίει η αδιαφορία.

Αναγκαζόμαστε να φεύγουμε έξω από τα σύνορα του Δήμου μας για να δουλεύουμε. Να πηγαίνουμε σε άλλες περιοχές, που επίσης έχουν χτυπηθεί από την κρίση, αλλά διαθέτουν στοιχειώδεις υποδομές, στοιχειώδες μεράκι από τις τοπικές τους αρχές.

Οφείλουμε όλοι μας να κινητοποιηθούμε, να αντιδράσουμε, να καταλάβουμε ότι μόνο η ίδια η κοινωνία μπορεί να αλλάξει τη μοίρα μας. Τι χρειαζόμαστε απλά; Έναν Δήμαρχο να πονάει τον τόπο. Να διαθέτει μεράκι. Να έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του στους δημότες. Αυτό ζητάω από τον Σπύρο Λιβαθινό: Σκληρή δουλειά, οργανωμένο σχέδιο και μεράκι για τον τόπο μας! Δεν έχουμε άλλο περιθώριο λάθους.

Να ξέρετε κάτι. Οι αθλητές είναι οι πιο ντόμπροι άνθρωποι! Για να κάνεις καριέρα στον αθλητισμό πρέπει να φτύσεις αίμα, να ματώσεις, να θυσιάσεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου. Πρέπει να συνεργαστείς, να θυσιαστείς για τον διπλανό σου. Αν δεν το κάνεις απλά δεν επιβιώνεις.

Και είμαι σίγουρος ότι ο Λιβαθινός θα παράξει έργο! Γι’ αυτό και επέλεξα να βρίσκομαι στο πλευρό του ως υποψήφιος σύμβουλος, να συμβάλλω κι εγώ με τις εμπειρίες μου στη δύσκολη προσπάθειά του.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Νάτσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions