Νέα-Εκδηλώσεις

Υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο Γιώργος Δημητρόπουλος

Ένας φυσικοθεραπευτής που συνδέει την ιστορική κληρονομιά των πρώτων κατοίκων της Νέας Μάκρης με την τεχνογνωσία ενός επιστήμονα που διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος  – το γένος Μεταξωτού – γεννήθηκε στη Γερμανία το 1961. Γιος μεταναστών που έφυγαν από την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για την οικογένειά τους, μεγάλωσε σε μια χώρα που μαθαίνει στους κατοίκους της τι θα πει παιδεία, εργατικότητα και μόρφωση.

Γυρίζοντας στην πατρίδα στα τέλη της δεκαετίας του ’70, αποφοίτησε ως ένας από τους πέντε πρώτους αριστούχους φοιτητές από το τμήμα Φυσικοθεραπείας των σχολών επιστημών υγείας του ΤΕΙ Αθήνας και στη συνέχεια επέστρεψε στο Μόναχο όπου εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής σε δημόσιες υπηρεσίες, σε αθλητιατρικά και γηριατρικά τμήματα αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες.

Από το 1985 εγκαταστάθηκε μόνιμα και εργάζεται στη Νέα Μάκρη και τιμάει καθημερινά την κληρονομιά της οικογένειάς του όντας μέλος του Συλλόγου Μακρηνών Λιβισιανών, αλλά και στον  Ναυτικό Όμιλο Νέας Μάκρης. Λάτρης της μουσικής και του αυτοκινήτου (μέλος του Porsche club of Greece και της ΦΙΛΠΑ (Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων) ο Γιώργος Δημητρόπουλος θα είναι υποψήφιος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση δέχτηκα την πρόταση του αγαπητού φίλου Σπύρου Λιβαθινού να συμμετέχω στον ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και να αγωνιστώ πλάι του για να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο , αλλά και να τον απαλλάξουμε  από την στασιμότητα και την απραξία που δυστυχώς διαιωνίζεται επί σειρά ετών.
Τίποτα δεν είναι αρκετό και τίποτα δεν είναι λίγο σε αυτήν την προσπάθεια  όταν υπάρχει όραμα, θέληση και όρεξη για δουλειά ξεκινώντας από τα πολύ απλά και καθημερινά προβλήματα  που υπάρχουν  γύρω μας και φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού και, πιστέψτε με,  με ελάχιστη προσπάθεια αλλά και εξίσου ελάχιστο κόστος μπορούν να διορθωθούν  άμεσα.

Έχοντας λοιπόν υπ’ όψιν μου το ήθος και την εντιμότητα που χαρακτηρίζουν  τον Σπύρο Λιβαθινό δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή. Έχουμε ιστορική ευθύνη όλοι μας να πάρουμε την τύχη του Δήμου στα χέρια μας και να τον ανεβάσουμε εκεί που του αξίζει. Εκεί που του πρέπει  και εκεί που τον θέλουμε. ώστε να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός που θα προσελκύει συνεχώς  τουριστικές επενδύσεις,  θα αυξήσει  την επιχειρηματικότητα, θα ανεβάσει το επίπεδο διαβίωσης, θα δώσει θέσεις εργασίας και θα προσφέρει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Στον αγώνα αυτόν είμαι πρόθυμος και έτοιμος να συμβάλλω με όλη μου την δύναμη, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον. Ελπίζω στη στήριξή σας που θα μου δώσει την εντολή αλλά και την ευθύνη να συστρατευτώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια αλλαγής. Μην ξεχνάμε όλοι μας ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο,  δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Με βαθιά εκτίμηση,
Γιώργος Δημητρόπουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions