Νέα-Εκδηλώσεις

Υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο Χαρίλαος (Χάρης) Μαγκιώρης

Πειθαρχία, σεβασμός, αυταπάρνηση! Αξίες που κουβαλάει πάντα ως κληρονομιά ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με πίστη τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας

Αυτές τις αξίες επιθυμεί να μεταφέρει στη διοίκηση του Δήμου μας, ο Απόστρατος  Αξιωματικός Μηχανικός του Πολεμικού  Ναυτικού με τον βαθμό του Πλωτάρχη, Χαρίλαος Μαγκιώρης. Απόφοιτος της Σχολής Υποβρυχίων καθώς και της Σχολής Ελέγχου Βλαβών-Καταπολεμήσεως Πυρκαγιών-Άμυνας Α.Β.Χ. Πολέμου-Υγιεινής/Πρόληψης Ατυχημάτων, υπηρέτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του τόσο στα Υποβρύχια, όσο και σε ευαίσθητες Επιτελικές θέσεις ευθύνης του Πενταγώνου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που έχουν σχέση με την Ασφάλεια Προσωπικού – Περιοχών – Εγκαταστάσεων και την Πολιτική Προστασία.

Μόνιμος κάτοικος Νέας Μάκρης από το 1993, διετέλεσε αξιωματικός ελληνικός σύνδεσμος στην πρώην αμερικανική βάση καθώς και στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού στον Μαραθώνα. Με πλούσια κοινωνική δράση και ενεργή συμμετοχή σε κυνοφιλικά σωματεία και με σημαντική προϋπηρεσία στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα της υδατοσφαίρισης, ο Χάρης αποτελεί έναν από τους πολύτιμους συνεργάτες του σχεδιασμού πολιτικής προστασίας που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή η ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Δήμο μας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΑΓΚΙΩΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι, 

Η  συμμετοχή μου στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Σπύρου Λιβαθινού, έχει ως μοναδικό σκοπό   από μέρους μου να συνδράμω σε μια συλλογική προσπάθεια αναδιαμόρφωσης του πολύπαθου και εγκαταλειμμένου  Δήμου Μαραθώνα.

Υπηρετώντας επί σειρά δεκαετιών στον χώρο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας εκπαιδευτεί στον Τομέα Ασφάλειας και σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και την  εμπλοκή μου σε αυτά,  έχω διδαχθεί  ότι ιερό καθήκον μου είναι να σέβομαι και να προσφέρω βοήθεια οποιαδήποτε μορφής όπου απαιτηθεί και ιδιαίτερα στις αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Έχω διδαχθεί τόσα χρόνια, με την απόλυτη σοβαρότητα που διακατέχει κάθε Έλληνα Αξιωματικό,  να είμαι σταθερός σε ιδέες και απόψεις, να μην παρασύρομαι  από διάφορα ρεύματα ατόμων ή συμπεριφορών, να μπορώ να κρατώ  μέτρο σε ότι κάνω, να εμπνέω και να δημιουργώ αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στους συνεργάτες μου. Απαιτώ από τον εαυτό μου να είμαι γνώστης όλων των στοιχείων της αρμοδιότητάς μου στο χώρο ευθύνης που θα μου ανατεθεί, καθώς και να εκτελώ χωρίς πολλά λόγια και χωρίς καμιά παρέκκλιση τα καθήκοντα μου.

Επιθυμώ να βοηθήσω τη μικρή κοινωνία του τόπου μας, τις γειτονιές μας. Να διευκολύνω την καθημερινότητα των ανθρώπων.  Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου.  Ύστερα από όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τα τραγικά γεγονότα το καλοκαίρι του 2018, δεν πρέπει να καθόμαστε αμέτοχοι στο σπίτι μας.

Είναι υποχρέωσή μας να απαιτούμε  μια διαφορετική κοινωνία, ένα διαφορετικό μέλλον, μία διαφορετική πόλη με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ασφάλειας όπου οι κάτοικοι θα ευημερούν.

Ο Δήμος οφείλει να βρίσκεται κοντά σε όλους τους δημότες του. Θεωρώ ότι οι δημοτικές εκλογές αποτελούν τη μεγάλη ευκαιρία των πολιτών να δείξουν τη δύναμή τους και να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον της πόλης τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Εκτιμώ ότι με τη βοήθεια του Θεού, όλοι μαζί ενωμένοι , πρέπει να συμμαχήσουμε  για να ξαναδούμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναδούμε να ξεπηδά ζωή μέσα από την καμένη και ρημαγμένη γη του τόπου μας. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Σπύρου Λιβαθινού  εγγυάται μια επόμενη μέρα όπως την οραματιζόμαστε.

Και στη Συμμαχία αυτή δεν περισσεύει κανένας ! Ξεκινάμε τώρα!

Με εκτίμηση,
Χαρίλαος (Χάρης) Μαγκιώρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions