Νέα-Εκδηλώσεις

Ζουρούδη Δεσίπρη Βασιλική (Βίκυ)

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Ζουρούδη Δεσίπρη Βασιλική (Βίκυ)

Στιχουργός

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Βιογραφικό

Η Βασιλική Ζουρούδη Δεσίπρη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά από το 2006 ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στον Μαραθώνα, με φυσική επακόλουθο να έχει αγαπήσει τον τόπο και να ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του.

Παντρεμένη, μητέρα ενός εφτάχρονου παιδιού, έχει σπουδάσει λογιστική, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια στιχουργικής και εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Με προϋπηρεσία στην Τοπική Κοινότητα Μαραθώνα, ως στέλεχος στους τομείς εθελοντισμού και παιδείας, συμμετείχε μέσω της προσφοράς της στα κοινά σε έναν κοινό αγώνα για νέες προοπτικές και ουσιαστικές αλλαγές που θα είναι σε θέση να διαμορφώσουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας.

Αυτός είναι και ο μοναδικός της στόχος στη νέα προσπάθεια που ξεκινά ως μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ: Η εποικοδομητική συμβολή στα κοινά, με καθαρή ανιδιοτέλεια.

Φίλες και φίλοι,

Πιστεύω πως η δημιουργία εξαρτάται από τον άνθρωπο και τη δυναμική του.
Πιστεύω πως ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί συλλογικά μπορούμε να συνυπάρξουμε ΣΥΜΜΑΧΟΙ σ’ έναν αγώνα για μια καλύτερη ζωή και περισσότερες προοπτικές για το μέλλον μας.
Πιστεύω στο πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του Σπύρου Λιβαθινού και στον ίδιο αυτό άνθρωπο ως προσωπικότητα.
Επενδύω, λοιπόν, στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ αυτή και στο στόχο της.
Προσωπικά με νέα διάθεση για προσφορά, συμβάλλοντας με τη δική μου κοινωνική συνείδηση.
ΣΥΜΜΑΧΟΙ στο ίδιο όραμα.

Με εκτίμηση,
Βασιλική Ζουρούδη Δεσίπρη

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions