Νέα-Εκδηλώσεις

Τσιμούρτου Γλυκερία

Υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο
Εκλογική Περιφέρεια Μαραθώνα

Τσιμούρτου Γλυκερία

Γραφίστρια - Εικονογράφος - Σκιτσογράφος

Υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο
Εκλογική Περιφέρεια Μαραθώνα

Βιογραφικό

Αν είστε γονέας μαθητή ή μαθήτριας της πέμπτης δημοτικού και ξεφυλλίσετε το βιβλίο μαθηματικών της Ε’ Δημοτικού, θα αντικρίσετε το όνομα Γλυκερία Τσιμούρτου.

Γεννημένη στον Μαραθώνα, έχει ζήσει και τα 21 χρόνια της ζωής της στην Παραλία Μαραθώνα (ως παιδί, μαθήτρια και ενεργό μέλος της νεολαίας του Μαραθώνα) και με όπλο το ταλέντο της, διευρύνει χρόνο με το χρόνο τους ορίζοντές της παρουσιάζοντας  ήδη – παρά το νεαρό της ηλικίας της –  αξιομνημόνευτο έργο.

Απόφοιτη του Τμήματος Σκίτσου, Εικονογραφίας και Γραφικών του ΙΕΚ Πειραιά, προτάθηκε από τους καθηγητές της για την εικονογράφηση του βιβλίου Μαθηματικών της Ε’ Δημοτικού και οι δικές της εικόνες συνοδεύουν πλέον τους αριθμούς και τις μαθηματικές πράξεις των σελίδων του.

Επιπλέον έχει αναλάβει την εικονογράφηση βιβλίου Αγγλικών για παιδιά με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες και ταυτόχρονα εργάζεται στο  αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ως Information Services Agent.

Η Γλυκερία Τσιμούρτου αποτελεί στέλεχος της αναπτυξιακής ομάδας σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και μια ακόμη εκπρόσωπο της νεολαίας της πόλης μας στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου σε οποιασδήποτε μορφής εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα ξενίζει. Και το δεδομένο αυτό αποτέλεσε ένα από τα βασικά μου κίνητρα για να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά του Δήμου μας.

Διαφωνώ με την απαξίωση της συμμετοχής των νέων της ηλικίας μας σε φορείς διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι νέοι άνθρωποι θα φέρουν τις νέες ιδέες! Τα νέα μυαλά θα εφαρμόσουν τις καινοτομίες που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και την πόλη που ζούμε.

Μεγαλωμένη από μικρή στην Παραλία Μαραθώνα, βιώνω τα τελευταία χρόνια μια οξύμωρη πραγματικότητα. Με την ένωση του Καλλικρατικού Δήμου, αντί ο Μαραθώνας να γιγαντωθεί, συρρικνώνεται και απαξιώνεται κάθε χρόνο και περισσότερο. Τράπεζες κλείνουν, αστυνομικό τμήμα έπαψε να υφίσταται, αυτονόητες παροχές έπαψαν να είναι αυτονόητες για όλους μας.

Οι παρενέργειες της συγκεκριμένης κατάστασης επηρεάζουν κάθε νέο άνθρωπο της ηλικίας μου που παλεύει απεγνωσμένα να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του για να αναζητήσει καλύτερες ευκαιρίες σε άλλες περιοχές της Αττικής ή και εκτός Αττικής.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions