Νέα-Εκδηλώσεις

Ταβιανάτου Μαριγίτσα

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Ταβιανάτου Μαριγίτσα

Ρεφλεξιολόγος

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Η Μαριγίτσα Ταβιανάτου ζει μόνιμα στον Βαρνάβα από το 1989, όταν οι γονείς της επέλεξαν να μετακομίσουν σ’ αυτόν τον επίγειο παράδεισο για να αναζητήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για την οικογένειά τους. Απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα βοηθού μικροβιολόγου και σπουδές στον τομέα της αισθητικής, απέκτησε εξειδίκευση στην αρωματοθεραπεία και τη ρεφλεξολογία, παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Με επιπλέον σπουδές στην ιαπωνική μέθοδο μασάζ Σιάτσου που ενισχύει την ευεξία και στην κινεζική ιατρική, διατηρεί προσωπική επιχείρηση στον τομέα που ειδικεύτηκε, είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών και λατρεύει χόμπι όπως η ορειβασία, η γυμναστική, η γιόγκα και το σκι.
Η Μαριγίτσα Ταβιανάτου αποτελεί μέλος της ομάδας αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για τον Βαρνάβα.

Φίλες και φίλοι,

Ζω στο Βαρνάβα από το 1989 μαζί με τον σύζυγο και τα δύο μου παιδιά. Για μένα ο Βαρνάβας είναι οι Άλπεις της Αττικής. Μπορείς να νιώσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Η κάθε μια έχει τα δικά της χρώματα και τις δικές της μυρωδιές.
Τον πρώτο καιρό που εγκατασταθήκαμε δεν υπήρχε ούτε ρεύμα ούτε δρόμος στην γειτονιά μου. Δυσκολευτήκαμε, αλλά τα καταφέραμε, γιατί η αγάπη μας για τον τόπο ήταν μεγάλη και τον τόπο αυτό δεν τον αλλάζουμε!
Ο Βαρνάβας αν και βρίσκεται τριάντα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αττικής έχει πολύ αργή ανάπτυξη. Όλοι μας το βιώνουμε καθημερινά.
Έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα κυρίως σε ορεινές περιοχές, σε χωριά πολύ μακριά από αστικά κέντρα αλλά γεμάτα ζωή, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον τόπο που αγαπώ προκειμένου να συμβάλω όπως μπορώ στην ανάπτυξη του τόπου μου. ... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions