Νέα-Εκδηλώσεις

Σαρρής Ανδρέας

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Σαρρής Ανδρέας

Δημοσιογράφος

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Σαρρής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαρνάβα. Το 2008 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καπανδριτίου και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών,  ακολούθησε την πορεία του Ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων στο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγίων Αναργύρων.

Κατά την διάρκεια των σπουδών και της πρακτικής άσκησης στην Ε.Ρ.Τ συνειδητοποίησε πως η ανάγκη έκφρασης και η επαφή με την κοινωνία είναι αυτό που τον γοήτευε και πραγματικά ήθελε να ασχοληθεί και έτσι πήρε την απόφαση να σπουδάσει δημοσιογραφία στο ANT1 Media Lab από όπου και αποφοίτησε το 2016.

Επιλέγει για πρώτη φορά να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του τόπου και να συμμετάσχει στην υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για το σύνολο του Δήμου.

Φίλες και Φίλοι δημότες,

Αισθάνομαι την υποχρέωση να δραστηριοποιηθώ, συμμετέχοντας στην υλοποίηση ενός οργανωμένου και συγκροτημένου σχεδίου διοίκησης του Δήμου μας, καθώς ζούμε σε μια εποχή που η νεολαία απέχει από τα κοινά σε πολύ μεγάλο βαθμό απογοητευμένη από λάθη του παρελθόντος.

Η δύναμή της όμως είναι τεράστια σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο και ενωμένοι όλοι μπορούμε να αλλάξουμε την ροή της ιστορίας προς το κοινό καλό, γυρνώντας σελίδα και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο το οποίο θα γράψουμε εμείς παίρνοντας την πένα στα χέρια μας.

Γιατί είτε θέλουμε να το αντιληφθούμε είτε όχι, τώρα είναι η σειρά μας και είναι καθήκον μας να χτίσουμε το μέλλον μας αλλά και ένα αξιοπρεπές παρόν για όσους έχουν παλέψει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.
Μεγαλώνοντας στον Βαρνάβα, γνωρίζοντας πολύ καλά αυτόν τον τόπο από την παιδική μου ηλικία, έχω τρέξει σε κάθε δρόμο, έχω παίξει σε κάθε δρόμο , έχω πέσει, έχω πονέσει, έχω ματώσει και αυτές οι στιγμές είναι που με συνδέουν συναισθηματικά μαζί του.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions