Νέα-Εκδηλώσεις

Προύσαλης Γεώργιος

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Προύσαλης Γεώργιος

Κηποτέχνης

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Βιογραφικό

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Μαραθώνα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και άνθρωποι με μακρά διαδρομή και εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο, αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες στην προσπάθεια δημιουργίας μιας πόλης που θα αγκαλιάζει, θα στηρίζει και θα σέβεται κάθε κάτοικό της.

Η οικογένεια του Γιώργου Προύσαλη εγκαταστάθηκε στη Νέα Μάκρη το 1956 και ο ίδιος ζει μόνιμα στην πόλη εδώ και μία δεκαετία όπου και εργάζεται ως κηποτέχνης. Γεννημένος στην Καισαριανή διαθέτει σημαντική πορεία και εμπειρία στις κοινωνικές δομές του εκεί Δήμου και πλέον επιθυμεί να μεταφέρει τις γνώσεις του στη διοίκηση της πόλης που γαλουχήθηκε από μικρό παιδί. Μέλος της ομάδας σχεδιασμού του προγράμματος κοινωνικών δομών της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Φίλες και φίλοι,

Ζούμε σε μια εποχή που δοκιμάζονται καθημερινά τόσο η κοινωνία μας, όσο και η ανθρωπιά μας. Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα μας αυξάνει διαρκώς τον αριθμό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από τη δική μας βοήθεια, τη δική μας υποστήριξη.

Ως εθελοντής και μέλος σχεδιασμού της ομάδας κοινωνικών δομών στο Δήμο Καισαριανής, ως  μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καισαριανής και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο κίνημα χωρίς μεσάζοντες Καισαριανής, προσπάθησα επί σειρά ετών να βάζω πάντα σε πρώτο πλάνο τον συνάνθρωπό μου και να συμβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση των συνθηκών ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Οι εμπειρίες μου σε Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικά Συσσίτια στην πόλη που γεννήθηκα, ήταν αυτές που με οδήγησαν να εμπλακώ για πρώτη φορά στα κοινά της πόλης που επέλεξε να εγκατασταθεί η Μικρασιατικής καταγωγής οικογένειά μου το 1956, που αγάπησα από μικρό παιδί και που ζω μόνιμα την τελευταία δεκαετία: Τη Νέα Μάκρη!... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions