Νέα-Εκδηλώσεις

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Βιογραφικό

Ένας άνθρωπος που κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία! Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας γέννημα – θρέμμα Μακρινός με ξεχωριστή κληρονομιά στα κοινά του τόπου, ο οποίος επιλέγει για πρώτη φορά να συμμετάσχει σε μια εκλογική διαδικασία, ταυτιζόμενος με το αναπτυξιακό πλάνο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Η παρουσία του Γιώργου Παπαδόπουλου στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Κοινότητα της Νέας Μάκρης αντανακλά στη φιλοσοφία του συνδυασμού μας και του Σπύρου Λιβαθινού.

Ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας με έδρα τη Νέα Μάκρη, γιος του Κώστα Παπαδόπουλου και ανιψιός του επί σειρά ετών ιστορικού προέδρου της Κοινότητας και θεμελιωτή του Δημοτικού Καταστήματος, Σίμου Παπαδόπουλου, ζώντας την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής δίπλα σε συμπολίτες μας που επένδυσαν εδώ χρήματα και όνειρα για μια καλύτερη ζωή, ο Γιώργος Παπαδόπουλος γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αποτελεί εχέγγυο για την αποτελεσματική και χωρίς εκπτώσεις υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγράμματος για τη Νέα Μάκρη.

Φίλες και φίλοι,

Αντιλαμβανόμενος την ιστορικότητα και την κρισιμότητα των στιγμών για την πόλη μας και αναλογιζόμενος πόσο σημαντική είναι η απόφαση που καλούμαστε να λάβουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το αύριο των οικογενειών μας, αποδέχτηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Σπύρου Λιβαθινού να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Κοινότητα της Νέας Μάκρης.

Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά μου κουβαλάει μια βαριά κληρονομιά στα κοινά του τόπου μας, προσωπικά απέφευγα να εμπλακώ σε οποιασδήποτε μορφής εκλογική διαδικασία. Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός: Όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε είχα βρει έναν άνθρωπο να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ουδέποτε είχα πειστεί ότι υπήρχε αληθινό όραμα για την πόλη μας.

Μέσα από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις μου με τον Σπύρο Λιβαθινό, είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω πρόσωπο με πρόσωπο τις ειλικρινείς προθέσεις και το όραμά του, τόσο για τον Δήμο Μαραθώνα, όσο και πιο εξειδικευμένα για τη Νέα Μάκρη. Με κέρδισε το σχέδιο που μου παρουσίασε, με κέρδισε η αποφασιστικότητά του να το υλοποιήσει, με κέρδισε ο μη ψηφοθηρικός τρόπος που στελεχώνονται τα ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions