Νέα-Εκδηλώσεις

Παπαδημητρίου Τουρκαντώνη Βασιλική (Βίκυ)

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Παπαδημητρίου Τουρκαντώνη Βασιλική (Βίκυ)

Λογίστρια

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Γεννημένη στην Τρίπολη και με καταγωγή από τη Λαμία, η Βασιλική Παπαδημητρίου ανήκει στην κατηγορία των χιλιάδων κατοίκων του Δήμου μας που επέλεξαν τη σπάνιας ομορφιάς περιοχή μας για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να εξασφαλίσουν πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των οικογενειών τους.

Μεγάλωσε στο Μαρούσι από το 1995, αποφοίτησε από το 2ο ΤΕΕ Αμαρουσίου στον τομέα οικονομίας και διοίκησης με ειδικότητα υπαλλήλων οικονομικών υπηρεσιών, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Ι.Ε.Κ. Αγίου Στεφάνου για άλλα δυο χρόνια ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου και ως ειδικός φοροτεχνικού γραφείου.

Από το 2011 (όταν και παντρεύτηκε τον Γιάννη Τουρκαντώνη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά), ο τόπος καταγωγής του συζύγου της έγινε τόπος μόνιμης κατοικίας της και πλέον φιλοδοξεί να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα.

Φίλες και φίλοι,

Έχοντας γεννηθεί στην Τρίπολη, γνωρίζω ότι η ζωή στην επαρχία ή σε περιοχές που δεν βρίσκονται στην καρδιά αστικών κέντρων, γίνεται συχνά δύσκολη και οι επιλογές είναι σαφώς λιγότερες. Για τα παιδιά, ωστόσο, είναι το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσουν.

Όταν ήρθα στο Βαρνάβα, τα πρώτα πράγματα που με δυσκόλεψαν ήταν οι έντονες καιρικές συνθήκες και η προβληματική μετακίνηση προς την δουλειά μου.

Η ζωή στο χωριό έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της. Επικρατεί ησυχία και γαλήνη. Ο άνθρωπος είναι ψυχικά ήρεμος και ξεχνά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι κοντά στη φύση και μπορεί να κάνει μια βόλτα σε πανέμορφα τοπία για να χαλαρώσει. Επιπροσθέτως, το χωριό έχει καθαρό αέρα και τα παιδιά παίζουν αμέριμνα χωρίς κανένα φόβο.

Ωστόσο, στο Βαρνάβα βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με βασικές ελλείψεις στις υποδομές. Δεν υπάρχει συγκοινωνία, το χωριό παραμένει στάσιμο και δεν εξελίσσεται σε ότι αφορά τη συνολική του ανάπτυξη που θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions