Νέα-Εκδηλώσεις

Μυλωνάς Ιωάννης

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Μυλωνάς Ιωάννης

Οδηγός βαρέων οχημάτων

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Ένας άνθρωπος που συμβολίζει την εθελοντική προσπάθεια κάθε ενεργού πολίτη του Βαρνάβα για να αποκτήσει η Κοινότητα τη θέση που της αξίζει στο χάρτη του Καλλικρατικού Δήμου Μαραθώνα και ολόκληρης της Αττικής.

Γέννημα – θρέμμα κάτοικος του Βαρνάβα, ο Γιάννης Μυλωνάς έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως επαγγελματίας οδηγός βαρέων οχημάτων και υδραυλικός, ενώ για πέντε χρόνια (τρία στην Κοινότητα Μαραθώνα και δύο στον Δήμο Μαραθώνα) εργάστηκε ως χειριστής αρπάγης και οδηγός στις υπηρεσίες της εκάστοτε τοπικής αρχής.

Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Συλλόγου Βαρνάβα, μέλος της διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Βαρνάβα και εμφανίζει πλούσια εθελοντική δράση ως ενεργός πολίτης ακόμη και σε στιγμές που η Κοινότητα δοκιμάστηκε από επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα. Όπως λένε, άλλωστε, και οι συντοπίτες του «ό,τι και να συμβεί, ο Γιάννης είναι πάντα εκεί»!

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Κατσίκη, πολύτεκνος πατέρας με τέσσερις κόρες και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Φίλες και φίλοι,

Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις στον πολύπαθο Δήμο μας. Είναι ώρα να ματώσουμε όλοι μας στη δουλειά! Να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε μπροστά μας να διαχειριστούμε μια τελευταία ευκαιρία για να σώσουμε το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών μας.

Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές για τρεις σημαντικούς λόγους: Πρώτον, με ενέπνευσε η παρουσία του Σπύρου Λιβαθινού. Στα δικά μου μάτια συμβολίζει μια καθαρή και ήρεμη δύναμη που χρειάζεται ο τόπος μας. Τους άλλους τους έχουμε δοκιμάσει. Πώς να δώσουν λύσεις στα προβλήματά μας άνθρωποι που για τριάντα χρόνια αποτελούν οι ίδιοι μέρος του προβλήματος;

Δεύτερον, η τροποποίηση της νομοθεσίας και η αναβάθμιση του ρόλου των Δημοτικών Κοινοτήτων. Κακά τα ψέματα. Ο κάθε Κοινοτάρχης γνωρίζει περισσότερο τα προβλήματα του χωριού του. Σε μικρές κοινωνίες, όπως η δική μας, τα προβλήματα εντοπίζονται – και κατά συνέπεια – λύνονται πιο άμεσα. Με τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες να μην έχουν πλέον διακοσμητικό ρόλο, η συμμετοχή στη διοίκησή τους αποκτά τεράστια αξία για το Δήμο.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions