Νέα-Εκδηλώσεις

Μπομπόνη Ευθυμία (Έφη)

Υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο
Εκλογική Περιφέρεια Νέας Μάκρης

Μπομπόνη Ευθυμία (Έφη)

Στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων και δημοσίων σχέσεων

Υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο
Εκλογική Περιφέρεια Νέας Μάκρης
Σοβαρότητα, πρόγραμμα, σχέδιο, τουρισμός!

Βιογραφικό

Ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, κατοικίες που καταστράφηκαν, αναμνήσεις που σκεπάστηκαν από στάχτη. Η 23η Ιουλίου άλλαξε μια για πάντα τον ευλογημένο τόπο μας, αλλά όχι την ψυχή μας. Την ψυχή εκατοντάδων κατοίκων του Ματιού και του Νέου Βουτζά που βρήκαν από την επόμενη κιόλας μέρα την ψυχική δύναμη να ξεκινήσουν έναν αγώνα επούλωσης των ανοιχτών πληγών που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά.

Η Έφη Μπομπόνη ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι είδε την κατοικία της να καταστρέφεται ολοσχερώς, φρόντισε και φροντίζει να προσφέρει όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου το αγαπημένο της Μάτι να ξεπεράσει εκείνη τη μοιραία μέρα.

Απόφοιτη του Deree College, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Southern Illinois στις Ηνωμένες Πολιτείες στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων, η Έφη διαθέτει πλούσια προϋπηρεσία στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, των δημοσίων σχέσεων και του μάρκετινγκ. Έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια της Σχολής Τουρισμού Καλαμάτας πάνω στις Τεχνικές πωλήσεων, την ηγεσία, διαχείριση και αντιμετώπιση αντιρρήσεων, την οργάνωση και καταμερισμό χρόνου εργασίας  αποτελεί ξεχωριστό στέλεχος του αναπτυξιακού προγράμματος της Συμμαχίας στους τομείς της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας, του ολοκληρωμένου σχεδίου ανοικοδόμησης και αποκατάστασης του Ματιού και του Νέου Βουτζά και του προγράμματος υποστήριξης των πληγέντων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.

Φίλοι συμπολίτες,

Η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, ήταν μια τραγική εμπειρία, την οποία βίωσα, έντονα χάνοντας την κατοικία μου, από την οποία όμως ξεπήδησαν δυναμικές και συνέργειες που ποτέ δεν φανταζόμασταν. Διαβιώνοντας στις κατασκηνώσεις, ο εθελοντισμός και η αλληλοστήριξη έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου, σχεδόν εσωτερική ανάγκη πλέον.

Αντιληφθήκαμε όλοι μας, πως δεν αρκεί να σχολιάζουμε μόνο τα κακώς κείμενα στην περιοχή μας, αλλά να γίνουμε ενεργοί πολίτες, να οργανωθούμε, να διαβουλευθούμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, να αφιερώσουμε χρόνο και ψυχή, για να γίνει ο τόπος μας και κατ’ επέκταση η ζωή μας καλύτερη.  Αυτό το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗ

"Γνώρισα την Έφη πριν 15 χρόνια και από τότε συναντιόμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα σε μια αθλητικοκοινωνική εκδήλωση.
Η Έφη είναι μια δωρική γυναικεία παρουσία με βασικό χαρακτηριστικό την υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.
Με ξαφνιάζει συχνά με τον ιδιαίτερο τρόπο που διεισδύει στα θέματα και - αναλύοντας τα - φτάνει στην ουσία τους, μια ουσία που λίγοι μπορούν να δουν. Ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο και χρησιμοποιώντας τις αρχές της, φτάνει σε συμπεράσματα και προτάσεις που χαρακτηρίζονται από απλότητα και αποτελεσματικότητα. Οι ικανότητες της αυτές μπορούν να αποτελέσουν ένα σημείο αναφοράς στην προσπάθεια να παρθεί μια απόφαση και αυτή να γίνει πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. "

Κώστας Ρόκος

CEO Greece IPG MEDIABRANDS

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions