Νέα-Εκδηλώσεις

Μπογιατζής Γεώργιος

Υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο
Εκλογική Περιφέρεια Νέας Μάκρης

Βιογραφικό

Κάτοχος Master του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης με ειδίκευση στη Διεθνή Χρηματοοικονομία (έχοντας εκπονήσει πτυχιακή μελέτη με τίτλο «Η απελευθέρωση του Τραπεζικού συστήματος και επιτοκίων στην Ελλάδα, κίνδυνοι και προοπτικές»), κάτοχος Bachelor του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομία, o Γιώργος Μπογιατζής εργάζεται σε επιτελική θέση της Τράπεζας Πειραιώς (στο τμήμα διαχείρισης εξωτερικών δικτύων εισπράξεων και ρυθμίσεων δανείων) ενώ έχει θητεύσει σε εξίσου σημαντικές θέσεις σε χρηματιστηριακές εταιρίες.

Η εμπειρία και η διαδρομή του σε εταιρίες όπως η ΑΤΕ Securities SA-ATE Χρηματιστηριακή (Επικεφαλής Τμήματος Ξένων Θεσμικών Επενδυτών), η National Securities SA- ΕΘΝΙΚΗ Χρηματιστηριακή (Πωλήσεις/ Τμήμα Ξένων Θεσμικών Επενδυτών), η Proton Securities SA- PROTON Χρηματιστηριακή (Επικεφαλής Τμήματος Ξένων Θεσμικών Επενδυτών), η EFG Eurobank Securities SA- EFG Eurobank Χρηματιστηριακή (Πωλήσεις/ Τμήμα Ξένων Θεσμικών Επενδυτών), η Omega Securities SA- Ωμέγα Χρηματιστηριακή (Πωλήσεις/Ανάλυση), η Τράπεζα Barclays (Junior Dealer) και η Trofeklekt SA Athens από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του το 1994, πιστοποιούν την τεχνογνωσία ενός ανθρώπου που αποτελεί κομβικό στέλεχος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου μοντέλου οικονομικής διοίκησης και διαχείρισης του Δήμου Μαραθώνα, που θα εγγυάται τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητά του.

Μόνιμος κάτοικος Νέας Μάκρης, ο Γιώργος Μπογιατζής παρουσιάζει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα ως εθελοντής, ενώ στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, εξελέγη στη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ.  

Φίλες και φίλοι,

Ζω μόνιμα στην περιοχή της Νέας Μάκρης μαζί με την οικογένεια μου 13 χρόνια τώρα και θα ήθελα περιληπτικά να αναφέρω κάποιες συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μου που υπήρξαν καταλυτικές για αυτή μου την επιλογή.

Το καλοκαίρι του ’95, όπου σαν αποσπασμένος φαντάρος τότε υπηρέτησα δύο μήνες στο Ζούμπερι και πραγματικά λάτρεψα τις φυσικές ομορφιές του. Από τότε και κάθε χρόνο ξόδευα τουλάχιστον μία εβδομάδα το καλοκαίρι στο τόπο μας. Στη συνέχεια στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιου της Γλασκώβης που σπούδασα, αρκετοί από τους συμφοιτητές μου όταν ανέφερα την ελληνική καταγωγή μου άρχιζαν να μου διηγούνται με θαυμασμό και εξαντλητικές λεπτομέρειες την ιστορική σημασία που είχε για το Δυτικό Πολιτισμό η έκβαση της Μάχης του Μαραθώνα. Δεν είχαμε λοιπόν κανένα ενδοιασμό να μετατρέψουμε την εξοχική κατοικία της συζύγου μου σε μόνιμη και να εγκατασταθούμε οικογενειακά στη Νέα Μάκρη αγνοώντας το κόστος της καθημερινής μετακίνησης στο κέντρο λόγω εργασίας.

Με το Σπύρο Λιβαθινό γνωριστήκαμε τυχαία απολαμβάνοντας ένα ηλιόλουστο πρωινό το καφέ μας στην παραλία, συζητώντας θέματα που είχαν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. ‘Εκτοτε συναντηθήκαμε άλλες 3-4 φορές ανταλλάσοντας απόψεις για την απελπιστική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια. Η 20ετής επαγγελματική μου εμπειρία στον άκρως ανταγωνιστικό χώρο των αγορών κεφαλαίου αλλά και τον τραπεζικό, μου επέτρεψαν να συζητήσω, να προτείνω και να καταθέσω στον κύριο Λιβαθινό προτάσεις και συγκεκριμένα υλοποιήσιμα πλάνα που αφορούν στην οικονομική διαχείριση (αναδιάρθρωση δανεισμού, ενεργητικότερη διαχείριση των ληξιπροθέσμων οφειλών του Δήμου), αλλά και την πλήρη εκμετάλλευση των απεριορίστων δυνατοτήτων που δίνει το νέο θεσμικό πλαίσιο Κλεισθένης, όπου Δήμοι και Κοινότητες της χώρας μετατρέπονται ουσιαστικά σε πυλώνες ενεργειακής Δημοκρατίας, καθώς θα μπορούν αυτόνομα να παράγουν, να αποθηκεύουν και να διαθέτουν στα μέλη τους ή και να πωλούν ηλεκτρική και θερμική ενέργεια. ... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

"Με το Γιώργο γνωριζόμαστε πάνω από 15 χρόνια. Επαγγελματικά υπήρξε ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες, (broker), που συνάντησα στην πολυετή καριέρα μου, με καταπληκτικό Know how της ελληνικής χρηματιστηριακής και τραπεζικής αγοράς καθώς και πρωτόγνωρες για το χώρο μας επαγγελματικές ηθικές αρχές. Το τελευταίο του χαρακτηριστικό είναι και αυτό που δημιούργησε μια σταθερή διαπροσωπική φιλία που κρατάει μέχρι σήμερα μιας και επαγγελματικά η σχέση μας διακόπηκε λόγο της οικονομικής περιπέτειας που περνά η χώρα σας. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα θα προσπαθεί να φέρει εις πέρας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή που του ανατίθεται."

Markus Finzel

Ανώτατο Στέλεχος Τμήματος Trading της Γερμανικής Τράπεζας DZ Bank Frankfurt

"Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε πάνω από δέκα χρόνια. Επαγγελματικά υπήρξε ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες, πέρα απ’ αυτό, όμως, μας συνδέει στενή φιλία και αλληλοεκτίμηση. Πιστεύω ότι η πλούσια εμπειρία του στο διεθνή τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο θα φανεί πολύτιμη στη διαχείριση των οικονομικών, αλλά και την προετοιμασία πλάνων και προτάσεων για προσέλκυση επενδύσεων. Επιπλέον, ο καθαρός ευρωπαϊκός προσανατολισμός συνδυασμένος με τη γνήσια αγάπη που έχει για τον τόπο του, θα φανούν πολύτιμα στη διαχείριση των προβλημάτων της περιοχής. "

Mikio Kumada

Στρατηγικός αναλυτής Τράπεζας LGT Capital Partners

"Με το Γιώργο εργαστήκαμε από το 2006 έως το 2013 στην ΑΤΕ Χρηματιστηριακή στην όποια διετέλεσα Διευθύνων Σύμβουλος . Ο Γιώργος προσλήφθηκε για να ηγηθεί και να δώσει οντότητα στο desk ξένων θεσμικών χαρτοφυλακίων, κάτι στο όποιο ανταποκρίθηκε εξαιρετικά από όλες τις απόψεις. Η προσωπική μας σχέση αλλά και η σχέση του με την ομάδα που διοικούσε υπήρξε εξαιρετική, ισορροπώντας θαυμάσια μεταξύ σκληρής δουλειάς αλλά και άριστων διαπροσωπικών σχέσεων με την ομάδα στα πλαίσια εκπλήρωσης των απαιτητικών στόχων που θέταμε σε μηνιαία βάση. Είναι άριστος οικογενειάρχης και θεωρώ ότι οι γνώσεις του μαζί με τη διάθεση που έχει για πρόσφορα στα κοινά θα αποδειχθούν υπερπολύτιμες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης."

Κώστας Πετρόπουλος

Επενδυτικός σύμβουλος

"Με τον Γιώργο μας συνδέει υπερδεκαετής επαγγελματική συνεργασία και φιλία. Ένας λαμπρός οικογενειάρχης, ποιοτικός επαγγελματίας, ακέραιος χαρακτήρας και ευχάριστος συνομιλητής που τον διακρίνει η διάθεση για προσφορά στα κοινά, κατά την άποψή μου αποτελεί κόσμημα για τον νευραλγικής σημασίας χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης."

Κωνσταντίνος Γ. Παναγίδης

Επενδυτικός Σύμβουλος

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions