Νέα-Εκδηλώσεις

Μωραΐτης Γεώργιος

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος
Κοινότητα Βαρνάβα

Μωραΐτης Γεώργιος

Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Μωραΐτης είναι πατέρας δύο παιδιών, παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μαργαρίτη, και από το 1999 μένει μόνιμα στον Βαρνάβα. Απόφοιτος ΤΕΕ στον τομέα ηλεκτρολογίας – μηχανολογίας, δραστηριοποιείται στις κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών έργων και εμφανίζει μια πολυετή πορεία σημαντικών επαγγελματικών συνεργασιών όπως:
– Με την εταιρία TELESTET (WIND) για την κατασκευή 40 καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα.
– Με την VOLKSWAGEN για κατασκευή και συντήρηση κάθετης μονάδας (σχολή) και συνεργείων στον Άγιο Δημήτριο, την Μεταμόρφωση και το Χαλάνδρι Αττικής.
– Με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στρατιωτικών κτιρίων στο Πεντάγωνο.
– Με την εταιρία VENUS VICTORIA για την κατασκευή μιας αποθήκης στον Γέρακα Αττικής και 25 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
– Με την εταιρία HONDOS για την συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των εσωτερικών περιπτέρων στα καταστήματα Ομόνοιας και Πατησίων.
– Με τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών SO EASY για την κατασκευή 20 νέων φροντιστηρίων σε όλη την Ελλάδα.
– Με την Coca Cola για κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης γραφείων διοίκησης της εταιρείας στο Μαρούσι.
– Με την εταιρεία LIDL HELLAS για την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε 8 καταστήματα στην Αττική.
– Με το Υπουργείο Πολιτισμού για την ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση φωτισμού περιβάλλοντα χώρου αλλά και κτιρίων στο παραδοσιακό κάστρο της Καλύμνου.
– Με την εταιρεία CARREFOUR για την συντήρηση μηχανολογικών εγκαταστάσεων στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
– Με την ΔΕΗ για την κατασκευή και συντήρηση 8 υποσταθμών υψηλής τάσης στην Αττική.
– Με την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για την συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων 4 καταστημάτων.
– Με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης για την κατασκευή και συντήρηση ηλεκτροϋδραυλικών πρεσών σε όλη την Ελλάδα.

Φίλες και φίλοι,

Ο Βαρνάβας ως τόπος μόνιμης κατοικίας προέκυψε από επιλογή, όταν αποφασίσαμε με τη σύζυγο μου να εγκαταλείψουμε το αστικό κέντρο και να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας στην εξοχή. Ο Βαρνάβας ήταν για εμάς ένας τόπος πανέμορφος, μέσα στο πράσινο αλλά και κοντά στην θάλασσα. Η επιλογή να εγκατασταθούμε εδώ φάνταζε ειδυλλιακή και σίγουρα προμήνυε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας.

Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε και εξαιρετικά δύσκολη. Τα τελευταία 20 χρόνια που μένουμε στον Βαρνάβα δεν έχουν αλλάξει παρά ελάχιστα πράγματα. Οι υποδομές ήταν και είναι σχεδόν ανύπαρκτες, η συγκοινωνία ανεπαρκής και οι επιλογές για την μόρφωση ή την ψυχαγωγία και διασκέδαση μικρών και μεγάλων ελάχιστες.

Πολύ κρίμα πραγματικά! Ένας τόπος απίστευτου φυσικού κάλλους, σε εκπληκτική τοποθεσία και μόλις 30 χιλιόμετρα από την Αθήνα που όμως δείχνει να μην αναπτύσσεται καθόλου στο πέρασμα του χρόνου. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κεντρικός σχεδιασμός για την επίλυση των προβλημάτων και την σταδιακή ένταξη της Δημοτικής μας Κοινότητας σε τροχιά ανάπτυξης.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions