Νέα-Εκδηλώσεις

Λοράνδος Ιάκωβος

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

O Ιάκωβος Λοράνδος γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά, όπου μεγάλωσε και πήρε εγκύκλιες σπουδές στην ελληνογαλλική σχολή SAINT PAUL.

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Κοζάνης και με την αποφοίτησή του εξάσκησε το επάγγελμα για μια πενταετία στην βιομηχανία και στο εμπόριο.

Αφού αποκόμισε αρκετή εμπειρία, απασχολήθηκε σαν υπάλληλος για περίπου οκτώ χρόνια σε όλες τις θέσεις, στην μεταφορική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο πατέρας με τον παππού του το 1950. Το 1994 έγινε ο μοναδικός ιδιοκτήτης της και μέχρι σήμερα πού έχει αναλάβει η νέα γενιά δραστηριοποιείται σ’ αυτήν οικογενειακώς.

Είναι σύζυγος της Χαράς Ασημακοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και δύο εγγόνια.

Φίλες και φίλοι,

Διάλεξα από επιλογή με την οικογένειά μου, να αγοράσω το 2000 οικόπεδο στον Βαρνάβα, όπου μετά από αρκετές περιπέτειες, μας αξίωσε ο Θεός, το 2011 να εγκατασταθούμε μόνιμα. Βιώνοντας τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, δεδομένου ότι η σύζυγος μου το 2014 εξελέγη πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και σε αυτές τις εκλογές  επέλεξε να είναι υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισα καθ’ υπέρβαση για εμένα να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το συμβούλιο της Κοινότητας Βαρνάβα.

Χρησιμοποιώ τον όρο «καθ’ υπέρβαση», γιατί όσοι με γνωρίζουν πίστευαν ότι ποτέ δεν θα βαδίσω στα συγκεκριμένα αυτοδιοικητικά μονοπάτια. Γιατί το πράττω;

Πρώτον, για να στηρίξω με τη δουλειά μου τον Άνθρωπο Σπύρο Λιβαθινό, τον οποίο γνώρισα από κοντά την τελευταία πενταετία και είχα τη δυνατότητα να εκτιμήσω το ήθος και την ποιότητά του. Ήξερα από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ότι ήταν ένας από τους μετρημένους στα δάκτυλα σοβαρούς αθλητές. Γνωρίζοντάς τον από κοντά διαπίστωσα εκτός από το ποιόν του χαρακτήρα του και τις ικανότητες που απαιτεί να διαθέτει ο Δήμαρχος κάθε σύγχρονης πόλης. ... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions