Νέα-Εκδηλώσεις

Καρύδη – Τσαγλιώτη Σταυρούλα

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Καρύδη – Τσαγλιώτη Σταυρούλα

Αρχιτέκτονας

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Βιογραφικό

Η Σταυρούλα Καρύδη – Τσαγλιώτη, συμμετείχε το 1999 στις ομάδες ελέγχου ακινήτων (που είχαν υποστεί ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό της Πάρνηθας) του ΥΠΕΧΩΔΕ και διαθέτει εμπειρίες που είναι πολύτιμες σε κάθε κοινωνία, κάθε δημοτική αρχή.

Πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο της Νάπολη, στην Ιταλία, ενεργειακός επιθεωρητής και ελεγκτής δόμησης με πιστοποίηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με 35 χρόνια αξιομνημόνευτης διαδρομής ως ιδιώτης αρχιτέκτονας στην επίβλεψη και μελέτη ανέγερσης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συνδέεται άρρηκτα με την περιοχή καθώς από το 1993 διατηρούσε παραθεριστική κατοικία αρχικά στη Νέα Μάκρη και εν συνεχεία στον Σχινιά, ενώ από το 2009 είναι μόνιμη κάτοικος Μαραθώνα.

Παντρεμένη με τον Μιχάλη Τσαγλιώτη, μητέρα ενός γιου και για μια τριετία (2004-2007) αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Φίλες και φίλοι,

Είναι πραγματικά επώδυνο να βλέπεις τον τόπο που ζεις να μαραζώνει. Είναι ακόμη πιο δύσκολο να αντικρίζεις διαρκώς γύρω σου πρόσωπα που δεν χαμογελάνε.

Ο Μαραθώνας που όλοι – γηγενείς ή μέτοικοι – αγαπήσαμε και αγαπάμε, αργοπεθαίνει. Η μία τράπεζα μετά την άλλη φεύγουν. Το αστυνομικό τμήμα έπαψε να λειτουργεί. Τα καταστήματα κλείνουν. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λειτουργεί το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας δύο φορές την εβδομάδα, θαρρείς και ο Μαραθώνας είναι κάποια απομακρυσμένη περιοχή της άγονης γραμμής.

Ένας τόπος που νεκρώνει! Μπορούμε να τον αφήσουμε να σβήσει αβοήθητος; Η απάντηση είναι όχι. Αυτός είναι και λόγος για τον οποίο σας απευθύνομαι σήμερα ως υποψήφια σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Γιατί όλοι μας πρέπει να αγωνιστούμε, προκειμένου να διορθώσουμε τα όποια λάθη συνέβαλλαν προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Να παλέψουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο. Αυτή είναι η προσωπική που επιδίωξη: Να βοηθήσω με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτω προκειμένου να βγει ο τόπος από το αδιέξοδο. Να πάμε ένα βήμα μπροστά!... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

"Με μεγάλη χαρά σας συστήνω την Σταυρούλα Καρύδη Τσαγλιώτη, αρχιτέκτονα μηχανικό, ως υποψήφια με τη συμμαχία για το Συμβούλιο της Κοινότητας του Μαραθώνα. Έχει γνώση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας, είναι οργανωτική και είναι άτομο που υλοποιεί τους στόχους που της ανατίθενται με επιμονή και υπομονή. Χωρίς αμφιβολία και με βεβαιότητα προτείνω τη Σταυρούλα Καρύδη Τσαγλιώτη σε κάθε πολίτη, ως έμπειρη, ειλικρινή και αξιόπιστη επιλογή."

Ηλίας Τζεβελέκος

Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Εταιρίας Ιατρικών Μηχανημάτων

"Είναι μεγάλη χαρά μου να σας συστήσω τη Σταυρούλα Καρύδη Τσαγλιώτη, αρχιτέκτονα μηχανικό, ως υποψήφια με τη Συμμαχία για το Συμβούλιο της Κοινότητας Μαραθώνα. Αποτελεί μία πραγματικά πολύτιμη συνεργάτιδα, υπήρξε πάντα θετική στη συνεργασία της με χαρά και αποτελεσματικότητα. Πρόκειται για μια αξιόπιστη επιστήμονα που χρειάζεται η πόλη μας. "

Αχιλλέας Λάγιος

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions