Νέα-Εκδηλώσεις

Καραλευθέρη Σοφία

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Καραλευθέρη Σοφία

Επιχειρηματίας

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Βιογραφικό

Η Σοφία Καραλευθέρη γεννήθηκε  το 1960 στη Μεταμόρφωση  Αττικής και μεγάλωσε στην Πεύκη.  Μετά το πέρας των σπουδών της ασχολήθηκε επαγγελματικά, αρχικά με την οικογενειακή επιχείρηση και από το 1981 με τις επιχειρήσεις στον τομέα των  οικοδομών, εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, δραστηριότητα που συνεχίστηκε με επιτυχία έως και το 2013.

Είναι μητέρα δύο παιδιών, συνδέεται με τον Μαραθώνα από το 1967 ως παραθεριστής τους καλοκαιρινούς μήνες και κατοικεί μόνιμα εδώ από το 2000.

Από το 2014 ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, την προσφορά στον συνάνθρωπο  και την αλληλεγγύη, αξίες που είχε διδαχτεί διδαχτεί από παιδί και πλέον νιώθει ιδιαιτέρως ευτυχής που έχω τη δυνατότητα και το χρόνο να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.

Με την εμπειρία της στον επιχειρηματικό κόσμο και τη διάθεσή της για προσφορά στον συνάνθρωπο, η Σοφία Καραλευθέρη αποτελεί πολύτιμο στέλεχος της ομάδας αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, δίνοντας έμφαση στα προγράμματα κοινωνικών δομών του Δήμου.

Φίλες και φίλοι,

Δεν είναι στις προθέσεις μου να απευθυνθώ σε σας με μια τυπική επιστολή που θα ακολουθεί τους «κανόνες»  του εκλογικού marketing, ούτε υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα μπορούσα να πω για μένα εκτός της εθελοντικής μου προσπάθειας τα τελευταία  πέντε χρόνια στον τόπο μας.

Το μόνο που, ίσως, μένει να απαντήσω είναι για ποιο λόγο αποφάσισα να εμπλακώ ενεργά στα κοινά, για ποιο λόγο βρίσκομαι σήμερα ενώπιων σας ως υποψήφια με το συνδυασμό  του Σπύρου Λιβαθινού.

Δεν είμαι πολιτικός για να μιλήσω με τυποποιημένες εκφράσεις και συνθήματα, που ακούγονται και γράφονται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Επιπλέον, είμαι πολύ ρεαλίστρια, για να σας μιλήσω για οράματα, για μεγάλους και υψηλούς στόχους.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions