Νέα-Εκδηλώσεις

Γρύλλιας Ηλίας

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Γρύλλιας Ηλίας

Εν αποστρατεία Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Βιογραφικό

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή τους στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία. Άνθρωποι που έχουν μάθει από μικροί την αξία της πειθαρχίας, του σεβασμού, της αλληλοϋποστήριξης, της ομαδικότητας.

Το βιογραφικό του Ηλία Γρύλλια καταγράφει την πορεία ενός εν Αποστρατεία Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που έμαθε να υπηρετεί και να τιμά τις παραπάνω αξίες.

Έχοντας περάσει από τα κορυφαία εκπαιδευτικά σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων (Υποβρυχίων Επιχειρησιακών Αποστολών, Εκπαιδευτών – Σχολή Πολέμου της Π.Α., Επιτελών Εκπαίδευσης – Σχολή Πολέμου της Π.Α., Αξιωματικών Ασφάλειας Πτήσεων – Σχολή Πολέμου της Π.Α., ΚΕΠΑΚ –  Συντήρηση Αγωγών και καυσίμων), υπηρέτησε θέσεις ευθύνης και απέκτησε πλούσιες περγαμηνές που συνοδεύουν την εμπειρία του.

Διαπιστευμένος  χειριστής R.O.V από την DEEP OCEAN Engineering I.N.C., εκπαιδευτής Αυτοδυτών, Δυτών επιχειρησιακών αποστολών, διασωστών ελικοπτέρων, ναυαγοσωστών, εκπονητής διδακτικών συστημάτων εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, απασχολήθηκε επιχειρησιακά για 17 χρόνια στη συντήρηση υποθαλάσσιων αγωγών καυσίμου και  υποθαλάσσιων εγκαταστάσεων, διετέλεσε προϊστάμενος γραφείου εκπαίδευσης και ασφάλειας προσωπικού κινητών ομάδων της Μ.Α.Κ. για δυο έτη, ενώ συμμετείχε σε όλες τις επιχειρήσεις θαλασσίων ατυχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και σε ατυχήματα όπου ζητήθηκε η συνδρομή από την Πολιτεία. Το 1996, μάλιστα έλαβε εύφημο μνεία για διάσωση λουόμενης στη θαλάσσια περιοχή του Ζούμπερι, ενώ αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις έχει λάβει για τη συμμετοχή του σε υποβρύχιες έρευνες και ανελκύσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Ο Ηλίας Γρύλλιας αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Φίλες και φίλοι,

Μην περιμένετε από μένα πολλά λόγια. Ανέκαθεν πίστευα στις αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς. Ανέκαθεν πίστευα ότι η δύναμη κάθε ενεργού πολίτη βρίσκεται στις πράξεις και την ενεργή συμμετοχή και όχι στις κουβέντες του.

Θα γράψω μόνο αυτό: «Ζω σε μια περιοχή που η φύση θυμίζει παράδεισο. Ας φροντίσουμε απλά να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί για να την έχουν ίδια και καλύτερη τα παιδιά μας»…

Με εκτίμηση,
Ηλίας Γρύλλιας

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

"Επιτέλους μία υποψηφιότητα που δίνει νόημα στην ενασχόληση με τα κοινά αυτή του Ηλία Γρύλλια, ενός Απόστρατου Αξιωματικού της Π.Α με εξαιρετική προσφορά και βαθειά γνώση στη διαδρομή του ως ερευνητής και εκπαιδευτής θαλάσσιας επιβίωσης που αποσκοπούσε στη διάσωση υλικών και μέσων κάτω από αντίξοες συνθήκες εργασίας με τεράστιο δημοσιονομικό όφελος, ένας άριστος οικογενειάρχης, με κοινωνικές ευαισθησίες και γνώστης των προβλημάτων της περιοχής που θα συνεισφέρει στην επίλυσή τους με κάθε τρόπο για την ανακούφιση των συμπολιτών του. Καλή δύναμη στον αγώνα σου και εύχομαι για την ανάδειξή σου στο Συμβούλιο της Κοινότητας της Πόλης μας, ένας φίλος και συνάδελφος."

Ευστάθιος Καρβουνιάρης

Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Αεροπορίας

"Ο Ηλίας Γρύλλιας είναι ένας άνθρωπος δοσμένος στο καθήκον και στον συνάνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, στον αθλητικό - μπασκετικό χώρο και ακόμα πιο στενά στον Σύλλογο του Κρόνου Γέρακα, άμεσα, διαπίστωσα μια ανεξάντλητη προθυμία να προσφέρει. Να προσφέρει τόσο στους ανθρώπους που γνωρίζει όσο και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Αρκεί να θεωρήσει ότι κάποιοι ή κάποιος έχει ανάγκη την βοήθειά του. Ταυτόχρονα, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι είναι ένας άνθρωπος του καθήκοντος. Του καθήκοντος, το οποίο το κάνει βίωμα τόσο ως υποχρέωση όσο και ως κοινωνικό αντανακλαστικό. Είναι συστηματικός, οργανωτικός και πρόθυμος. Η στρατιωτική του εμπειρία και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, σε συνδυασμό με τις προηγούμενες αρετές που ανάφερα, θεωρώ, ότι τον καθιστούν έναν άνθρωπο χρήσιμο για τον κάθε ένα από εμάς, αλλά κυρίως και για την κοινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όλοι θα τον θέλαμε για φίλο, για συνεργάτη, αλλά και για εκπρόσωπό μας. "

Αργύρης Κυρίδης

Πανεπιστημιακός

"ΗΛΙΑΣ ΓΡΥΛΛΙΑΣ, ένας άνθρωπος με ήθος, δοκιμασμένος, με ισχυρό ένστικτο κοινωνικής προσφοράς! Είχα την τύχη να είμαστε συμπαίκτες και φίλοι. Τυχεροί εκεί στα μέρη του. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του, γιατί οι καλοί άνθρωποι και οι ηγέτες δεν μας περισσεύουν. Τους χρειαζόμαστε! Και ο Ηλίας είναι ένας από αυτούς! "

Γιάννης Αντωνόπουλος

Προπονητής Καλαθοσφαίρισης

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions