Νέα-Εκδηλώσεις

Γρηγοροπούλου Δέσποινα

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Γρηγοροπούλου Δέσποινα

Νηπιαγωγός βρεφονηπιακής εκπαίδευσης

Υποψήφια για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Νέας Μάκρης

Βιογραφικό

Νηπιαγωγός βρεφονηπιακής εκπαίδευσης (απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής ΣΒΙΕ), παρουσιάζει από μικρό παιδί μια μακρά διαδρομή σε κάθε κοινωνική και πολιτιστική κυψέλη της πόλης μας. Μέλος τριών ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων (Τα παιδιά του βουνού, Πολιτιστικές Απόπειρες, Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης), μέλος της Χορωδίας Νέας Μάκρης και για πέντε χρόνια μέλος της Φιλαρμονικής Νέας Μάκρης, η Δέσποινα Γρηγοροπούλου είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη και ειλικρινή διάθεση να προσφέρει στα κοινά, να συμμετέχει με τις ιδέες και τον ενθουσιασμό της στη χάραξη μιας καλύτερης μέρας για το Δήμο μας.

 

Αγαπητοί μου συμπολίτες, 

Πριν πέντε χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου μου, να μάθω τα προβλήματα της πόλης μας και να καταθέσω κι εγώ προτάσεις, ώστε να επιλυθούν.

Ήρθα σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, συνομίλησα μαζί τους, άκουσα προσεκτικά τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους, μελέτησα με μεγάλη προσοχή τα υπέρ και τα κατά κάθε άποψης και πάντα επιχειρούσα να δίνω μια τεκμηριωμένη απάντηση για το λόγο που έπρεπε ή δεν έπρεπε να λάβω μέρος στα κοινά.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος που εμπιστευτήκαμε ως πολίτες να διοικήσει το Δήμο Μαραθώνα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη πενταετία για τον τόπο, αποδείχτηκε ότι είχε πλήρη άγνοια όχι μόνο για τα προβλήματά μας, αλλά και για το πώς μπορούσε να διοικηθεί ένας Δήμος, όπως ο δικός μας. Όλοι μας – είτε τον ψηφίσαμε, είτε όχι – πιστέψαμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ελπίζοντας πως ο νέος Δήμαρχος θα μπορούσε να φέρει εις πέρας το μίνιμουμ των υποχρεώσεών του. Δυστυχώς, κάναμε λάθος!

Πριν από λίγους μήνες, τον μαύρο Ιούλιο που μας πέρασε, βιώσαμε τον απόλυτο εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας. Όσο κι αν προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι σωζόταν, εκατό ανθρώπινες ζωές χάθηκαν, περιουσίες καταστράφηκαν, άνθρωποι έμειναν άστεγοι κι ακόμη και σήμερα οι συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας είναι δεκάδες.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

"Η Δέσποινα πάρα το νεαρό της ηλικίας της είναι μια πολύ δραστήρια κοπέλα που δεν διστάζει να προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται, πράγμα που την τιμά ιδιαίτερα. Θέλει να ζει και να μαθαίνει νέα πράγματα και να μην επαναπαύεται. Συγχαρητήρια Δέσποινα και καλή επιτυχία σε όλους!"

Ναταλία Παπαδόπουλου

Ιδιωτική υπάλληλος

"Καλή, δυναμική, εργατική, ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΗ, της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Πρωτοπόρα σε κάθε δράση και φυσικά πάντα με ένα χαμόγελο! Αυτή είναι η Δέσποινα!
"

Νάντια Κουτσογούλα

Ιδιοκτήτρια καφετέριας

"Η Δέσποινα είναι ένα κορίτσι γεμάτο καλοσύνη με καλές αρχές από τους γονείς της. Δραστήρια από μικρό κορίτσι γεμάτο υπομονή, φιλότιμο και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Ένα τέτοιας ποιότητας κορίτσι που είναι, μια μαχήτρια της ζωής χρειαζόμαστε σε αυτό τον τόπο."

Μαίρη Χιώτη

Κομμώτρια

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions