Νέα-Εκδηλώσεις

Δήμα Μαρία

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος
Κοινότητα Βαρνάβα

Δήμα Μαρία

Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Η Μαρία Δήμα, κατάγεται από το Βαρνάβα και είναι μόνιμη κάτοικος από το 2006, όταν και αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Κοινότητα με το σύζυγό της Σπύρο Νταβαναγγέλη, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά.

Σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως καθηγήτρια της Αγγλικής γλώσσας στον ιδιωτικό τομέα.

Φίλες και φίλοι,

Ο Βαρνάβας είναι ένας τόπος με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πλούσια παράδοση κι ευγενικούς, ευαισθητοποιημένους ανθρώπους. Γεωγραφικά βρίσκεται σε προνομιακή θέση, όντας στην ύπαιθρο κι ωστόσο τόσο κοντά στην πρωτεύουσα μας, στοιχείο που προσφέρει τεράστια περιθώρια προόδου.

Παρ’ όλα αυτά, τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται ότι δεν επαρκούν για την ανάπτυξη της περιοχής η οποία δείχνει παραμελημένη και ξεχασμένη από τους υπεύθυνους  φορείς που δεν στηρίζουν ουσιαστικά την τοπική κοινότητα.

Τασσόμενη λοιπόν στο πλευρό ικανών και αξιόπιστων προσώπων, με αποδεδειγμένη έως τώρα δράση στα κοινά, σκοπεύω να συμβάλλω στην βελτίωση του χωριού μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, έτσι ώστε να γίνει ο Βαρνάβας ένα καλύτερο μέρος να ζούμε κι αντάξιο μέλος του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα.

Με εκτίμηση,
Μαρία Δήμα

 

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions