Νέα-Εκδηλώσεις

Δαλαμάγκας Πέτρος

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Δαλαμάγκας Πέτρος

Σεφ ξενοδοχειακών μονάδων

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Μαραθώνα

Βιογραφικό

Το Sitting Bull στη Νέα Μάκρη και το Peter’s BBQ στο Σχινιά υπήρξαν επί σειρά ετών πόλος έλξης για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα. Αμφότερα έφεραν την υπογραφή ενός ανθρώπου που χαρακτηρίζεται από το μεράκι, τις καινοτόμες ιδέες και τον ενθουσιασμό που συνοδεύει κάθε επαγγελματική του κίνηση: Πέτρος Δαλαμάγκας!

Αν και σπούδασε ηλεκτρονικός, σύντομα τον κέρδισε ο χώρος της εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σεφ σε ξενοδοχεία. Δραστηριοποιείται ως ενεργός πολίτης και εθελοντής με τον αθλητισμό του Δήμου και οραματίζεται έναν Δήμο Μαραθώνα που θα μπορεί να προσφέρει στα παιδιά αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου.

Ο Πέτρος Δαλαμάγκας θα είναι υποψήφιος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Μαραθώνα.

Φίλες και φίλοι,

Ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Μαραθώνα τα τελευταία 18 χρόνια. Όταν επέλεξα τον επίγειο παράδεισο που ζούμε για να περάσω με την οικογένεια μου την υπόλοιπη ζωή μου δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα καταντούσε στον εγκαταλελειμμένο τόπο που αντικρίζουμε όλοι μας  σήμερα.

Η τραγωδία του καλοκαιριού με τους εκατοντάδες πυρόπληκτους που παραμένουν τόσους μήνες μετά αβοήθητοι μες τα αποκαΐδια. Ο εφιάλτης του ΧΥΤΑ που απειλεί να καταστρέψει ότι ομορφότερο είχε αυτή η περιοχή. Τα υπεράριθμα σχολεία, οι αθλητικές εγκαταστάσεις που καταρρέουν χωρίς καμία συντήρηση και κανένα έλεγχο. Το Κέντρο Υγείας που ψυχορραγεί , η έλλειψη νερού, τα αβοήθητα αδέσποτα στους δρόμους, η εγκληματικότητα και όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα  που μετατρέπουν έναν υπέροχο τόπο σε κόλαση.

Ο Δήμος Μαραθώνα χρειάζεται αποτελεσματικότητα, οργάνωση και σχέδιο για να γίνει ο τόπος που όλοι ονειρευτήκαμε. Στον Σπύρο Λιβαθινό διέκρινα εντιμότητα, ευσυνειδησία και όρεξη για δουλειά που είναι απαραίτητα στοιχεία για να ξαναγίνει  γρήγορα βιώσιμος ο Δήμος.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions