Νέα-Εκδηλώσεις

Χαλιώτης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Χαλιώτης Κωνσταντίνος

Απόστρατο στέλεχος Γενικού Επιτελείου Ναυτικού

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Κοινότητας
Κοινότητα Βαρνάβα

Βιογραφικό

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς το βάρος της λέξης «ευθύνη». Ένας ενεργός πολίτης του Βαρνάβα με ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του τόπου, την τελευταία εικοσαετία.
Ο Κωνσταντίνος Χαλιώτης γεννήθηκε το 1952 στο Περιστέρι. Πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών, με εξειδίκευση μηχανικού αυτομάτων συστημάτων ελέγχου, υπηρέτησε για 35 χρόνια σε στελεχιακές θέσεις του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, με μετεκπαιδεύσεις εξωτερικού σε ειδικά σχολεία του Ναυτικού.

Το 2007 αποσπάστηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπου ανέλαβε την επιστασία των περιοχών που επεκτείνονται από την Αγία Παρασκευή μέχρι και τα όρια της Παιανίας για την προστασία του Υμηττού, με διευρυμένες αρμοδιότητες σε ολόκληρο το φάσμα της Πολιτικής Προστασίας των συγκεκριμένων περιοχών.

Πατέρας δύο παιδιών, μόνιμος κάτοικος Βαρνάβα από το 2001, υπήρξε εμπνευστής και συνιδρυτής του Συλλόγου Νέων Κατοίκων Βαρνάβα, που αποτέλεσε τον προάγγελο του σημερινού Περιβαλλοντικού Συλλόγου της Κοινότητας.

Φίλες και φίλοι,

Τρία είναι τα στοιχεία εκείνα που μοιάζουν απαραίτητα μήπως και καταφέρει ο τόπος μας να ορθοποδήσει: Εντιμότητα, ευθύτητα και όραμα που θα συνοδεύεται από ένα υλοποιήσιμο και μελετημένο σχέδιο.

Τα δύο πρώτα στοιχεία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη διαδρομή του Σπύρου Λιβαθινού, από τα χρόνια που μεσουρανούσε στα ελληνικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος. Τα ίδια στοιχεία τον χαρακτήριζαν ως προπονητή, ως διοικητικό στέλεχος και την τελευταία πενταετία ως δημοτικό σύμβουλο του Δήμου μας.

Κι ο τόπος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν Δήμαρχο με εντιμότητα και ευθύτητα.

Το όραμα και το σχέδιο του Λιβαθινού για τον Δήμο μας, δεν το γνώριζα εκ των προτέρων. Το έμαθα και το μελέτησα. Ως κάτοικος του Βαρνάβα, μιας περιοχής βυθισμένης στη στασιμότητα σε όλους τους νευραλγικούς τομείς ανάπτυξης που χαρακτηρίζουν κάθε πολιτισμένη κοινωνία, είχα ανάγκη να πιστέψω ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας.... Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions