Νέα-Εκδηλώσεις

Υποψήφια με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ η Μαρία Κοντογιάννη

Μια γυναίκα με πλούσιες παραστάσεις από τη νησιωτική Ελλάδα – λόγω της εργασίας της επαγγελματικής της δραστηριότητας ως εμπορική αντιπρόσωπος ειδών διακόσμησης – ενισχύει το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Κοινότητα Νέας Μάκρης.

Γεννημένη στην Αθήνα, κάτοικος Ραφήνας από το 1995, η Μαρία Κοντογιάννη επέλεξε να μετακομίσει στο Ζούμπερι το 2014 και την τελευταία πενταετία  δραστηριοποιείται ως ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο της εστίασης στη Νέα Μάκρη.

Με καταγωγή από το Γύθειο διετέλεσε επί μια δεκαετία ιδιοκτήτρια του café “Puerto” στη Ραφήνα, ενώ είναι ανύπαντρη μητέρα ενός 12χρονου αγοριού.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Ένας είναι ο λόγος για τον οποίο σας απευθύνομαι ως υποψήφια σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Νέας Μάκρης:  Έπρεπε κι εγώ να κάνω κάτι προκειμένου να φύγει η μιζέρια από τον τόπο μας!

Ακούμε και διαβάζουμε σε κάθε εκλογές για μεγαλεπήβολα σχέδια, μακρόπνοες προοπτικές, αλλά η αλήθεια είναι ότι – περισσότερο από ποτέ – καλούμαστε να βρούμε λύσεις στα πιο απλά προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Καταλαβαίνω ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει κάθε γωνιά της χώρας και όχι μόνο τη Νέα Μάκρη. Ωστόσο, πουθενά αλλού δεν έρχεται αντιμέτωπος ο κάτοικος με τα προβλήματα που συναντά στο Ζούμπερι ή σε άλλες γειτονιές του Δήμου.

Τα αδέσποτα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους δρόμους και κανείς δεν μεριμνά ούτε για τη δική τους φροντίδα, ούτε για την ασφάλεια των κατοίκων. Προσωπικά έπεσα θύμα επίθεσης από αδέσποτο και εννοείται ότι το τελευταίο που κατηγορώ είναι το σκυλί που μου επιτέθηκε. Όταν παραπονέθηκα στον Δήμο η απάντηση που έλαβα ήταν «δεν έχουμε κονδύλι για τα σκυλιά».

Η δημοτική συγκοινωνία παραμένει ακόμη και σήμερα ευσεβής πόθος, η καθαριότητα μοιάζει με άγνωστη λέξη. Γι’ αυτό θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Σπύρο Λιβαθινό και τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Για να δώσω αγώνα για τα απλά, όχι για τα σύνθετα. Για να μπορούν οι πολίτες στο Ζούμπερι να αισθάνονται ασφαλείς. Για να ζουν σε μια καθαρή γειτονιά, για να μην κινδυνεύουν τα σπάσουν τα αυτοκίνητά τους ή να τραυματιστούν ως πεζοί σε κάποια από τις εκατοντάδες λακκούβες που συναντάς στους δρόμους. Μοιάζει απλό, αλλά πρέπει να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να το αποκτήσουμε!

Με εκτίμηση,
Μαρία Κοντογιάννη

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions