Νέα-Εκδηλώσεις

«Ξέχασαν ήδη τους πληγέντες της πυρκαγιάς»

Μεγάλη συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Μαραθώνα, Σπύρου Λιβαθινού φιλοξένησε η εφημερίδα «Sportday». Ο πολύπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Αντωνόπουλος, συνάντησε τον επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στα γραφεία του συνδυασμού και συνομίλησε μαζί του – εκτός από τα δρώμενα στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού – και για την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές.
Διαβάστε αποσπάσματα των απαντήσεων που έδωσε ο Σπύρος Λιβαθινός:

Για τον εφιάλτη του ΧΥΤΑ:

«Ο Μαραθώνας κινδυνεύει να γίνει χωματερή! Για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει όταν θα μπουν τα σκουπίδια όλος ο Ευβοϊκός θα πάρει το ίδιο χρώμα. Τους λέω ότι η μόλυνση θα φτάσει μέχρι το Λαύριο και δεν με πιστεύουν».

Για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι:  

«Το χειρότερο από όλα είναι ότι και μετά την τραγωδία δεν σεβάστηκαν τους πληγωμένους ανθρώπους και την περιοχή. Κοιμούνται οικογένειες στις κατασκηνώσεις, τους εγκατέλειψαν. Αυτό που γίνεται στα καμένα έξι μήνες μετά είναι τραγικό. Σε όποιο άλλο μέρος του κόσμου θα είχαν πάρει οι πληγέντες τα βασικά και απαραίτητα. Είχαν την ευκαιρία να διορθώσουν τα προβλήματα και τα λάθη που έγιναν. Άφησαν στο έλεος  της φωτιάς Μάτι, Βουτζά και κάηκαν εκατό ψυχές. Και δεν αντιδρά κανείς! Ο Δήμος μας πληγώθηκε περισσότερο από όλους αλλά δεν είχε κανέναν να ενδιαφερθεί και να αντιδράσει».

Για την, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποστασιοποίησή του από την παράταξη Ψινάκη:

«Πείστηκα να ασχοληθώ με τα κοινά για αναπτυχθεί η περιοχή κι εγώ να ασχοληθώ με τον τομέα αθλητισμού που τον αγαπώ και τον γνωρίζω. Μπαίνοντας στο Δήμο, είδα έναν Ψινάκη να μην ενδιαφέρεται, να μην ασχολείται με τα προβλήματα του Δήμου και τις ανάγκες του. Δεν υπήρχε Δήμαρχος Ψινάκης στο Μαραθώνα».

Για τους στόχους του σε περίπτωση εκλογής του:

«Δεν είμαι μάγος. Για αυτό παλεύουμε μέσω της Συμμαχίας να συγκεντρώσουμε ικανά στελέχη σε κάθε τομέα, να τολμήσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που στερήθηκε χάνοντας πέντε χρόνια ο λαός του Μαραθώνα. Να δημιουργήσουμε ένα οργανωμένο γραφείο προγραμμάτων ΕΣΠΑ για να αντλήσουμε πόρους για να κινούμε αυτά που όλοι θέλουμε για τον Μαραθώνα. Δεν γίνεται να ζητάμε μονίμως από τον εφοπλιστή Μαρτίνο που έχει γίνει υπέρ-νομαρχης της Αττικής και βοηθάει τους πάντες. Θέλω όλους στην ίδια αφετηρία και να είμαι ένας από όλους αυτούς που θα αλλάξουν τον Μαραθώνα με έργα ανάπτυξης και όχι με λόγια».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions