Νέα-Εκδηλώσεις

Συζητάμε για το κολυμβητήριο Νέας Μάκρης

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής διαβούλευσης με τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα συζητάμε αυτή την εβδομάδα για το κολυμβητήριο της Νέας Μάκρη

 

Μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων εγκαταλελειμμένη στο έλεος του Θεού. Ένα κολυμβητήριο το οποίο έπρεπε να αποτελεί κυψέλη άθλησης ανθρώπων κάθε ηλικίας, που έχει μετατραπεί σε εγκατάσταση – φάντασμα!

Πώς θα το αναγεννήσουμε; Πώς θα του δώσουμε ζωή; Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη μόνιμη λειτουργία του; Τι προγράμματα πρέπει να υλοποιήσουμε;

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής διαβούλευσης με τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα, συζητάμε τις επόμενες μέρες το μείζον πρόβλημα της επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου της Νέας Μάκρης ανταλλάσσοντας μαζί σας απόψεις, προβληματισμούς και προτάσεις.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και συνεργάτες του συνδυασμού μας που εκπονούν το σχέδιο επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου θα μοιραστούν μαζί σας σκέψεις και ιδέες , ενώ οι πολίτες του Δήμου μας μπορείτε να στείλετε τις δικές σας απόψεις στην ειδική φόρμα επικοινωνίας ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ που υπάρχει στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions