Ο υποψήφιος Δήμαρχος

Μια ξεχωριστή διαδρομή: Ζούμπερι, Αγία Μαρίνα, Σχινιάς

Ο Σπύρος Λιβαθινός γεννήθηκε στην Πάτρα το 1955 και σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε με τους γονείς του Γεράσιμο και Ελένη στην Αθήνα. Οι παραλίες του Σχινιά και της Νέας Μάκρης αποτελούσαν αρχικά για την οικογένειά του μόνιμο προορισμό απόδρασης τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το δέσιμό του με την περιοχή τον μετέτρεψε σύντομα σε μόνιμο κάτοικό της. Το 1978 απέκτησε κατοικία ως καλοκαιρινός επισκέπτης στην περιοχή του Ζούμπερι, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έμεινε στην Αγία Μαρίνα και από τα μέσα του 2000 διαμένει μόνιμα στην περιοχή του Σχινιά.

  • «Η δύναμη της ομάδας είναι μεγαλύτερη από την ισχύ του ατόμου»
  • «Σημασία δεν έχει αν θα πέσεις, αλλά πόσο γρήγορα θα σηκωθείς»
  • «Μάθε από το χθες, ζήσε το σήμερα, επένδυσε στο αύριο»
Ο οικογενειάρχης
Ο Κεφαλονίτης Γεράσιμος και η Ηπειρώτισα Ελένη υπήρξαν άνθρωποι με σπάνιες ηθικές αξίες και οι δικές τους αρχές αποτελούν οδηγό του Σπύρου Λιβαθινού σε ολόκληρη τη ζωή του. Πλούσιος σε συναισθήματα, εμπειρίες και παραστάσεις από τις εικόνες της ίδιας της ζωής που έλαβε εξαιτίας της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, προσπαθεί καθημερινά να μεταλαμπαδεύσει την οικογενειακή του κληρονομιά στα τέσσερα παιδιά του Ελένη, Μάκη, Σπύρο και Ανίκα αλλά και στα δυο του εγγόνια τον Σπύρο και τον Θάνο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Λιβαθινού, η οποία διετέλεσε επί σειρά ετών αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας.
Ο άνθρωπος του αθλητισμού
Ο υποψήφιος δήμαρχος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ

Φίλες και Φίλοι

Οι δημοτικές εκλογές του 2019 αποτέλεσαν την αφορμή γέννησης μιας πρωτόγνωρης κοινωνικής ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο Δήμο Μαραθώνα που κατάφερε να εμπνεύσει χιλιάδες συμπολίτες μας, προκειμένου να υλοποιηθεί στον τόπο μας ένα οργανωμένο σχέδιο διοίκησης που θα καταφέρει να τον βγάλει από το πολυετές του τέλμα.

Τα αποτέλεσμα των εκλογών, μπορεί να μην ήταν νικηφόρο ωστόσο πιστοποίησε τη δυναμική του συνδυασμού μας, οπλίζοντας τα στελέχη μας και εμένα προσωπικά με περίσσεια αυτοπεποίθηση και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα.

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions