Ο υποψήφιος Δήμαρχος

Μια ξεχωριστή διαδρομή: Ζούμπερι, Αγία Μαρίνα, Σχινιάς

Ο Σπύρος Λιβαθινός γεννήθηκε στην Πάτρα το 1955 και σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε με τους γονείς του Γεράσιμο και Ελένη στην Αθήνα. Οι παραλίες του Σχινιά και της Νέας Μάκρης αποτελούσαν αρχικά για την οικογένειά του μόνιμο προορισμό απόδρασης τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το δέσιμό του με την περιοχή τον μετέτρεψε σύντομα σε μόνιμο κάτοικό της. Το 1978 απέκτησε κατοικία ως καλοκαιρινός επισκέπτης στην περιοχή του Ζούμπερι, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έμεινε στην Αγία Μαρίνα και από τα μέσα του 2000 διαμένει μόνιμα στην περιοχή του Σχινιά.

  • «Η δύναμη της ομάδας είναι μεγαλύτερη από την ισχύ του ατόμου»
  • «Σημασία δεν έχει αν θα πέσεις, αλλά πόσο γρήγορα θα σηκωθείς»
  • «Μάθε από το χθες, ζήσε το σήμερα, επένδυσε στο αύριο»
Ο οικογενειάρχης
Ο Κεφαλονίτης Γεράσιμος και η Ηπειρώτισα Ελένη υπήρξαν άνθρωποι με σπάνιες ηθικές αξίες και οι δικές τους αρχές αποτελούν οδηγό του Σπύρου Λιβαθινού σε ολόκληρη τη ζωή του. Πλούσιος σε συναισθήματα, εμπειρίες και παραστάσεις από τις εικόνες της ίδιας της ζωής που έλαβε εξαιτίας της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, προσπαθεί καθημερινά να μεταλαμπαδεύσει την οικογενειακή του κληρονομιά στα τέσσερα παιδιά του Ελένη, Μάκη, Σπύρο και Ανίκα αλλά και στα δυο του εγγόνια τον Σπύρο και τον Θάνο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Λιβαθινού, η οποία διετέλεσε επί σειρά ετών αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας.
Ο άνθρωπος του αθλητισμού
Ο υποψήφιος δήμαρχος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ

Φίλες και Φίλοι

Ήταν μια δύσκολη και επώδυνη πενταετία αυτή που ολοκληρώνεται δειλά – δειλά για τον τόπο μας. Μια πενταετία εξαπάτησης, παραπλάνησης και χειραγώγησης μιας ολόκληρης πόλης που θυσιάστηκε στο βωμό των φιλοδοξιών ενός ανθρώπου που δεν δίστασε να υποθηκεύσει ακόμη και το μέλλον μας, προκειμένου να χτίσει ένα επικοινωνιακό οχυρό γύρω από το ψεύτικο προσωπείο του.

Σε προσωπικό επίπεδο αποτέλεσε ένα από τα πιο σκληρά μαθήματα που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Ένα ιδιότυπο – και άκρως επώδυνο – πανεπιστήμιο εισαγωγής στον κόσμο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με όρεξη, όραμα και ανιδιοτελή πρόθεση να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και που μέσα σε ελάχιστους μήνες πρόδωσε κάθε μας προσδοκία, κάθε μας φιλοδοξία.

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions