Όσα πρέπει να ξέρετε για την εκλογική διαδικασία

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα αποφασίζουν για τον Δήμαρχο που θα ηγηθεί της προσπάθειας αναγέννησης του τόπου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μετά από τα αποτελέσματα της 26ης Μαΐου, οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Σπύρο Λιβαθινό και τον επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ, Στέργιο Τσίρκα.  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

– Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 2 Ιουνίου είναι πολύ πιο απλή και θα είναι εξαιρετικά σύντομη για τους ψηφοφόρους. 
– Με την είσοδο σας στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε θα λάβετε μόλις τρία ψηφοδέλτια (ένα του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ένα του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ και ένα λευκό). Επιλέγετε αυτό που θέλετε και το ρίχνετε στην κάλπη. 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν βάζετε σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο, παρά το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτια αναγράφονται κανονικά τα ονόματα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κάθε συνδυασμού.  

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Οι ψηφοφόροι θα προσέλθετε στα ίδια εκλογικά τμήματα και εκλογικά κέντρα που ψηφίσατε και την πρώτη Κυριακή. Αναλυτικά:

Στην Κοινότητα Βαρνάβα: Οι δημότες Βαρνάβα που ξεκινούν από το όνομα Αγγελάκη Βασιλική και φτάνουν έως το όνομα Πέππας Στυλιανός ψηφίζουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα (οδός Δημοτικού Σχολείου 1). 

Οι δημότες Βαρνάβα που ξεκινούν από το όνομα Ιωάννης Περάκης και φτάνουν έως το όνομα Ψυχούλα Θάλεια ψηφίζουν στο 1ο Νηπιαγωγείο Βαρνάβα (οδός Δημοτικού Σχολείου 17).

Στην Κοινότητα Γραμματικού: Όλοι οι δημότες Γραμματικού ψηφίζουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γραμματικού (οδός Αγίου Γεωργίου 18). 

Στην Κοινότητα Μαραθώνα: Οι δημότες Μαραθώνα που ξεκινούν από το όνομα Αβδιενίκο Βασιλική και φτάνουν έως το όνομα Μπάχλας Χρήστος ψηφίζουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνα (οδός Αναστασίου Χρυσίνα 7). 
Οι δημότες Μαραθώνα που ξεκινούν από το όνομα Μπεθάνη Αγγελική και φτάνουν έως το όνομα Ωρολογάς Ιωάννης ψηφίζουν στο Γυμνάσιο Μαραθώνα (οδός Σπηλαίου Πανός 24). 

Στην Κοινότητα Νέας Μάκρης: Οι δημότες Νέας Μάκρης που ξεκινούν από το όνομα Αβαγιανού Αμαλία και φτάνουν έως το όνομα Ζορμπάς Χρήστος ψηφίζουν στο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης (οδός Μιχαήλ Κόλλια). 
Οι δημότες Νέας Μάκρης που ξεκινούν από το όνομα Ζουγανέλη Ευγενία και φτάνουν μέχρι το όνομα Μπενιουδάκη Αγγελική ψηφίζουν στο Λύκειο Νέας Μάκρης (οδός Ρούμελης 2). 
Οι δημότες Νέας Μάκρης που ξεκινούν από το όνομα Μπέργκερ Νταγκμάρ και φτάνουν μέχρι το όνομα Τόλη Ευδοξία ψηφίζουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης (οδός Αγίας Παρασκευής 2-4 & Δημητριάδη). 
Οι δημότες Νέας Μάκρης που ξεκινούν από το όνομα Τόλης Γεώργιος και φτάνουν μέχρι το όνομα Ωρολογάς Ευριπίδης ψηφίζουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Μαραθώνος 196 – Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης). 

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions