Νέα-Εκδηλώσεις

Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα κληθούν οι πολίτες να επιλέξουν τον επόμενο Δήμαρχο Μαραθώνα με διεκδικητές του θώκου τον επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Σπύρο Λιβαθινό και τον επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ, Στέργιο Τσίρκα.

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων και στα 46 εκλογικά τμήματα του Δήμου Μαραθώνος τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου για το δημοτικό συμβούλιο έχουν ως εξής:

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ   ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΩΝ            ΠΟΣΟΣΤΟ            ΕΔΡΕΣ

Πορεία Πράξης 6.044     39,23%  13
ΣΥΜΜΑΧΙΑ         4.384     28,45%  9
Βήμα στο Μέλλον           2.311     15,00%  5
Νέοι Ορίζοντες 1.751     11,37%  4
Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα                916         5,95%    2

 

Στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής οι ψηφοφόροι επέλεξαν τους συμπολίτες μας που θα τους εκπροσωπήσουν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου (αναμένεται η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών για να επισημοποιηθούν τα ονόματα των υποψηφίων που εκλέγονται).
Την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε το Δήμαρχο στον οποίο θέλουμε να εμπιστευτούμε τις τύχες του Δήμου μας για την επόμενη τετραετία.

 

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Μαραθώνα, Σπύρου Λιβαθινού, για τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών

Φίλες και φίλοι,

Όσοι βρεθήκαμε σήμερα στα εκλογικά κέντρα της Νέας Μάκρης, αντιληφθήκαμε ποιος είναι ο πραγματικά μεγάλος μας αντίπαλος στις τρέχουσες εκλογές.
Είναι ένα ολόκληρο κατεστημένο που επιθυμεί να μετατρέψει ξανά το Δήμο Μαραθώνα σε «ιδιωτικό μαγαζάκι» εξυπηρέτησης συμφερόντων συγκεκριμένων παραγόντων της περιοχής και συγκεκριμένων δημοτικών υπαλλήλων που εδώ και πολλά χρόνια θεωρούν ότι η Νέα Μάκρη αποτελεί ιδιοκτησία τους και επιθυμούν να χειραγωγήσουν ολόκληρο το Δήμο. Σήμερα το βράδυ χαμογελούν! Όπως χαμογελούσαν όλο το πρωί βρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης, υποδεχόμενοι τους ψηφοφόρους.
Την εβδομάδα που μεσολαβεί, άπαντες θα αντιληφθούν τον πραγματικό τους ρόλο και το παιχνίδι που έπαιζαν εδώ και μήνες στις σκιές προκειμένου να εκμεταλλευτούν την δεδομένη απογοήτευση των πολιτών για τη διοίκηση Ψινάκη και να ανακτήσουν στα χέρια τους τα ηνία του Δήμου, έστω και δια αντιπροσώπου!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τόσο προς το πρόσωπό μου, όσο και προς το συνδυασμό μας. Το υψηλό ποσοστό που μας έδωσαν, αποτελεί για εμάς εντολή που θα τιμήσουμε σε εφτά μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλα τα στελέχη και τους υποψήφιους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατέθεσε μια τεκμηριωμένη πρόταση, ακολουθώντας το μονοπάτι της ηθικής και της ευπρέπειας που αρμόζει στο αύριο του ιστορικού μας Δήμου. Το ίδιο θα πράξει και τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι τη δεύτερη Κυριακή. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την εκλογική μάχη σε ένα προσωπικό θέατρο σκιών!

Με εκτίμηση,
Σπύρος Λιβαθινός

88 συμπολίτες μας στελεχώνουν τα πέντε ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του Σπύρου Λιβαθινού για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια Κοινοτήτων Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα και Νέας Μάκρης.

2.500 κάτοικοι του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης έστειλαν συγκλονιστικό μήνυμα αναγέννησης του τόπου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ σας ξεναγεί με ένα ειδικό βίντεο στις σπάνιες ομορφιές του Δήμου Μαραθώνα και σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε σε μια πιο όμορφη και δημιουργική μέρα για τον τόπο μας!

Με το σύνθημα «Κοιτάζω μπροστά, δώσε μου δύναμη», ο Ευάγγελος Γαβριελάτος σήμανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την έναρξη της τελικής ευθείας προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions