Νέα-Εκδηλώσεις

Λύση – ανάσα για τους αγρότες του Μαραθώνα

Συνάντηση του Σπύρου Λιβαθινού με τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο – Τι ειπώθηκε για την άρδευση της πεδιάδας του Μαραθώνα

Το φλέγον πρόβλημα της άρδευσης της πεδιάδας του Μαραθώνα τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Λιβαθινό και τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ανάλυσε τους λόγους για τους οποίους καθίσταται ακατάλληλη η άρδευση της πεδιάδας με επεξεργασμένα λύματα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων και εξήγησε πειστικά ότι η μοναδική βιώσιμη λύση είναι η άρδευση με νερό από τη Λίμνη Μαραθώνα. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ο Σπύρος Λιβαθινός, πρόκειται για μια λύση την οποία ο Δήμος Μαραθώνα δικαιούται, βάσει νόμου, ως οικολογική παροχή.

Ο κ. Παπαδόπουλος συμφώνησε με την συγκεκριμένη άποψη και ανέφερε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ για την υλοποίησή της.

Κατά τη δίωρη συνάντηση οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν όλες τις παραμέτρους της σχέσης που πρέπει να διέπει το Δήμο Μαραθώνα με την Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης, με τον Σπύρο Λιβαθινό να ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για τη συζήτηση και τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ να δωρίζει στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα ειδική έκδοση με την ιστορία της Εταιρίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions