Νέα-Εκδηλώσεις

Κύριε Τσίρκα, τώρα που έφυγε η «Ελπίδα» χάσατε κάθε ελπίδα…

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρακολούθησε με προσοχή και ψυχραιμία τον τρόπο αντιμετώπισης της πρόσφατης κακοκαιρίας από τη Δημοτική Αρχή καθώς και τα αποτελέσματα του ”σχεδίου” αντιμετώπισης. Δεν χρειάζονται διευκρινίσεις, γιατί η λέξη σχέδιο μπαίνει σε εισαγωγικά…

Δημιουργήσατε την ψευδαίσθηση τους πολίτες για τη δήθεν πανέτοιμη πολιτική προστασία, η οποία μόνο ”στα συρτάρια” ήταν έτοιμη.

Αφήσατε στο έλεος του Θεού ένα ολόκληρο χωριό και φτάσατε στο σημείο να τους εμπαίζετε ότι τάχα είχατε στείλει εννέα μηχανήματα.

Στο πλαίσιο της άθλιας προπαγάνδας σας, δεν διστάσατε να φωτογραφηθείτε με τα μηχανήματα άλλου δήμου που εκτελούσαν εργασίες στα δικά του όρια και εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα.

Αντί να έχετε εντοπίσει από πριν τα σημεία που θα έπρεπε να έχουν άμεση πρόσβαση τα συνεργεία και οι πολίτες, όπως ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην Ανατολή, το Κέντρο Υγείας, τα αντλιοστάσια πόσιμου ύδατος, πήγατε με την επικίνδυνη – όπως αποδείχτηκε – λογική του ”βλέποντας και κάνοντας”, με δραματικές συνέπειες να μείνουν οι δημότες χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. 

Είναι τέτοια δε η έλλειψη ενσυναίσθησης η οποία σας διακατέχει που καλούσατε τους πολίτες για… «βουτιές» στο κολυμβητήριο, ενώ ακόμα ο μισός δήμος Μαραθώνα ήταν αποκλεισμένος, χωρίς ρεύμα και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς νερό.

Το Γραμματικό, αν και έχει δύο γεωτρήσεις, δεν είχε νερό για τέσσερις μέρες. Η κεντρική γεώτρηση είναι  εκτός λειτουργίας εδώ και δύο μήνες και η άλλη δεν δούλεψε λόγω διακοπής της ΔΕΗ.

Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλη λύπη τόσο την αυτοδιοικητική, όσο και την ανθρώπινη κατάντια σας που φτάνει στο σημείο να απειλείτε δημοσίως τους δημότες ώστε να σταματήσουν τη κριτική που σας ασκούν και δεν διστάζετε να τους αποκαλείτε συκοφάντες.

Η κριτική είναι  αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης των δημοτών, προφανώς εποικοδομητική και έχει σκοπό την βελτίωση τυχόν αστοχιών της διοίκησης. Όμως  για εσάς κ. ”έμπειρε” Δήμαρχε μάλλον είναι ενοχλητική.

  • Σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με θέμα την κήρυξη της περιοχής της Δ.Ε. Μαραθώνα και της Δ.Ε. Γραμματικού, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να αποζημιωθούν οι αγρότες.
  • Σας καλούμε να δώσετε τη δυνατότητα στους δημότες να παρακολουθήσουν διαδικτυακά όλες τις συνεδριάσεις των επόμενων συνεδριάσεων του ΔΣ, αφού δεν σκοπεύετε να κάνετε δια ζώσης συμβούλια.
  • Σας καλούμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό και το είδος των μηχανημάτων που απασχολήθηκαν για εκχιονισμό καθώς και το ύψος της δαπάνης.
  • Σας καλούμε να απαντήσετε στη σωρεία εγγράφων που σας έχουμε στείλει.

Η μοίρα τα έφερε κ. Τσίρκα να εκλεγείτε δήμαρχος ενός εμβληματικού δήμου της χώρας. Δυστυχώς όμως η ιστορία σας καταγράφει με τα πιο μελανά χρώματα, ως τον χειρότερο δήμαρχο του Μαραθώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions