Νέα-Εκδηλώσεις

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ καταγγέλει την καταχρηστική εξουσία του Δημάρχου Μαραθώνα

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Με την επιστολή αυτή σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την ακραία απρέπεια και προσβλητική συμπεριφορά σας, ως Δημοτική Αρχή, απέναντι στον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης και κατ’ επέκταση στην ίδια τη Δημοκρατία και την τοπική κοινωνία του δήμου Μαραθώνα.
Επίκεντρο αυτής της απολύτως καταδικαστέας πρακτικής είναι η ηλεκτρονική ενημέρωση που έλαβε η ΣYMMAXIA μέσω e-mail για συμμετοχή της στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στις 30 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί. Μόνο που στείλατε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 11.28 το πρωί, δηλαδή 28 λεπτά μετά την έναρξη της!
Αυτό είναι πρωτοφανές στα αυτοδιοικητικά χρονικά της χώρας μας, αλλά πιθανότατα και παγκοσμίως!
Και αν αυτό θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε απλώς σκωπτικά, ή να το παραβλέψουμε ως γεγονός, είναι αδύνατον να μην επισημάνουμε την προκλητική επόμενη κίνηση σας που καταδεικνύει και το μέγεθος της αλαζονείας που σας διέπει, δηλαδή να αναρτήσετε στη Διαύγεια – αφού το περάσατε επισήμως στα πρακτικά – ότι απουσίαζαν από τη συνεδρίαση οι δύο δημοτικοί μας σύμβουλοι! Χρειάζεται απύθμενο θράσος και παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού για να προβεί κάποιος σε μία τέτοια χυδαία ενέργεια.
Το έχουμε επισημάνει ξανά, γνωρίζουμε ότι θεωρείτε τον Μαραθώνα τσιφλίκι σας εδώ και δεκαετίες, αλλά κάθε φορά καταφέρνετε να μας εκπλήσσετε δυσάρεστα με κάτι που υπερβαίνει ακόμη και το δικό σας επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions