Νέα-Εκδηλώσεις

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας του Ευάγγελου Γαβριελάτου

Με το σύνθημα «Κοιτάζω μπροστά, δώσε μου δύναμη», ο Ευάγγελος Γαβριελάτος σήμανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την έναρξη της τελικής ευθείας προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ υποδέχτηκε στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Μάτι» φίλους και κατοίκους της πόλης και έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα του Δήμου. «Ο Δήμος Μαραθώνα πρέπει να τελειώσει με το χθες. Στις εκλογές που έρχονται έχουμε δύο δρόμους να ακολουθήσουμε: Είτε γυρίζουμε ξανά στο παλιό και στις συνθήκες που οι ίδιοι οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα αποφασίσαμε το 2014 ότι κρατούσαν τον τόπο μας αλυσοδεμένο σε μια πορεία οπισθοδρόμησης, είτε επενδύουμε στο καινούργιο, στο νέο, στο σύγχρονο, όντας όμως πολύ πιο προσεκτικοί στον άνθρωπο που θα ηγηθεί της συγκεκριμένης προσπάθειας, με στόχο την φυγή προς τα μπρος», ήταν τα λόγια του λίγο πριν δώσει το λόγο στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Λιβαθινό.

Ο Σπύρος Λιβαθινός αναφέρθηκε στην πολυετή διαδρομή του Ευάγγελου Γαβριελάτου, τόσο στην επαγγελματική του πορεία, όσο και στην προσφορά του στα κοινά, εξήγησε πόσο χρήσιμοι είναι άνθρωποι με το βιογραφικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ανέλυσε τη φιλοσοφία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αναφορικά με τη διοίκηση του Δήμου.

Ο ίδιος ο Ευάγγελος Γαβριελάτος ανέλυσε τις πτυχές του προγράμματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, δίνοντας έμφαση στην οικονομική διαχείριση του Δήμου και την αποκατάσταση των περιοχών που χτυπήθηκαν από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, καθώς επίσης και στη σημασία που έχει η καλύτερη δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πολίτη από τις υπηρεσίες της δημοτικές αρχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions