Νέα-Εκδηλώσεις

Εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Γιώργου Ζούρου (video)

Η αύρα νικητή των εκλογών που συνοδεύει πλέον κάθε εκδήλωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αποτυπώθηκε ανάγλυφα στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιώργου Ζούρου.

Περισσότεροι από 300 συμπολίτες μας, τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας, κατακλύζοντας κάθε γωνιά της εσωτερικής αίθουσας  του εξοχικού κέντρου «Ο Βασίλης» στο Μάτι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση του κόσμου, που χρειάστηκε να στρωθούν και τραπέζια στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου.

Στο χαιρετισμό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Λιβαθινός αναφέρθηκε στο ήθος του Γιώργου Ζούρου, την προσήλωσή του στα καθήκοντά του αντιδημάρχου (πριν την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο) και φυσικά την οικογένειά του που αποτελεί καθρέφτη του χαρακτήρα του. Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Ζούρος στάθηκε στις προκλήσεις της επόμενης μέρας για τον Δήμο Μαραθώνα, ωστόσο το κλείσιμο της ομιλίας του επισκίασε κάθε άλλο γεγονός της βραδιάς. Δείτε το βίντεο από τις τοποθετήσεις των δύο ανδρών:

Στο πλευρό του Γιώργου Ζούρου βρίσκονταν, όπως ήταν φυσικό, όλα τα μέλη της οικογένειάς του, ο πατέρας του Βασίλης, η μητέρα του Ζαφείρα, η σύζυγός του, Παναγιώτα, και τα τρία τους παιδιά (η Ζέφη, ο Βασίλης και ο Μιχάλης) που δεν σταμάτησαν να δέχονται τις ευχές για «καλή επιτυχία» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο βουλευτής, Κώστας Κατσίκης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Καλύβας, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, Γιάννης Σμέρος, Χριστίνα Τσαντουλή, και πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Μαραθώνος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions