Νέα-Εκδηλώσεις

Είμαστε στον αέρα!

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ξεκινά το ταξίδι της, όχι μόνο στον κόσμο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και στο διαδίκτυο. Με μια σύγχρονη και εύχρηστη για τον χρήση ιστοσελίδα, ο συνδυασμός μας φιλοδοξεί να αναπτύξει μια καθημερινή επαφή με όλους τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα – αλλά και όσους ενδιαφέρονται για τα δρώμενα της πόλης μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το www.simmaxia.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητες του συνδυασμού, τις εκδηλώσεις, τις συζητήσεις που θα διοργανωθούν, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελεί και έναν πόλο γόνιμου διαλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Παράλληλα από τις επόμενες κιόλας μέρες θα αρχίσουν να παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, αλλά και όλες οι πτυχές του προγράμματος μας. Με την ευχή ότι τους επόμενους μήνες η προεκλογική εκστρατεία όλων των συνδυασμών θα κυλήσει με σεβασμό προς τον πολίτη και κάθε αντίθετη άποψη, ξεκινάμε το ταξίδι μας με ορίζοντα το αύριο της πόλης μας που όλοι αξίζουμε και δικαιούμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions