Διοίκηση Δήμου

Ισχυρός και υγιής δήμος, είναι ένας δήμος που παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες του με απόλυτη διαφάνεια. Ένας δήμος που αφουγκράζεται τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς, που πρεσβεύει και πιστεύει ακράδαντα στη συμμετοχική δημοκρατία.

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαχείρισης του δήμου. Η αποτελεσματική διαχείριση ζητημάτων καθημερινότητας του Δημότη και εν γένει ζητημάτων του Δήμου αλλά και η καλύτερη δυνατή επικοινωνία και διαβούλευση Δήμου-Δημότη αποτελεί προτεραιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!

• Προωθούμε την εξυπηρέτηση του πολίτη με την καταχώρηση αιτημάτων μέσω του κινητού τηλεφώνου (smartphone), του τηλεφωνικού κέντρου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), faχ του δίνεται η δυνατότητα να καταθέτει τις αιτήσεις του, να λαμβάνει πρωτόκολλο και να κάνει αναφορές για την καθημερινότητά του (λακκούβες, αλλαγή λαμπτήρα, σκουπίδια, ογκωδών αντικειμένων κ.ά.) και να παρακολουθεί επίσης ηλεκτρονικά την επίλυση του θέματός του

• Η δύναμη των έξυπνων κινητών συσκευών και η αξιοποίηση τους σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας είναι πλέον καθολική.

• Στο πλαίσιο αυτό, ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διάδρασης μεταξύ Δήμου-Δημότη που θα επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία, γεφυρώνει το χάσμα στην επικοινωνία μεταξύ τους, ακόμα και σε περίπτωση κινδύνου (alerts)

• Δήμος & Δημότης συναποφασίζουν για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το δήμο μας με μια σειρά λειτουργιών ενεργούς συμμετοχής του κοινωνικού συνόλου στα τεκταινόμενα του Δήμου, επιτυγχάνοντας την ευαισθητοποίηση των Δημοτών για τα ζητήματα της πόλης στην οποία ζουν και εργάζονται.

• Προχωράμε άμεσα στις υποδομές για την ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi), αν δεν υπάρχει εξέλιξη έως τις εκλογές, καθώς έχουμε επιλεγεί από την Κομισιόν στο ειδικό πρόγραμμα WiFi4EU

Copyright@2018 Simmaxia | All Rights Reserved | Developed by IAP Web Solutions